Mit tegyek ha nagyon hullik a hajam? 18/F
Figyelt kérdés
Vállig érő göndör/hullámos hajam van, ami szeptember óta egyre jobban hullik. Mivel hosszú a hajam és még fiatal is vagyok, a kopaszodást kizárnám. Hogyan tudnám megállítani a hajhullást?
A válaszokat előre is köszönöm! (A rövid haj egyelőre nem opció)
2021. dec. 18. 13:37
2/3 Noren1989 válasza:
Én felkeresnék egy dokit, kezdésnek.
Hormonàlis vàltozàs, vagy durvàbb is lehet...
3/3 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezzel. Eddig soha nem hullott, most az utóbbi hónapokban nagyon durván hullik, főleg fésülködés közben veszem észre. De hajmosás után is tiszta haj a kád! Én most direkt erre való koffeines samponnal próbálkozom. De az van a flakonra írva, hogy hónapokig tartó rendszeres használat után jelentkezik csak a hatás. Szóval nem tudom ér-e valamit... Ami még talán érdekes, hogy én nyár óta több mint 30 kilót fogytam. (Előtte extrém kövér voltam, most se vagyok kimondottan sovány.) Nem tudom lehet-e összefüggés ez és a hajhullás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!