Ha rövidebbre vágatom a hqjam kevésbé hullik majd?
4 hónapja szültem és a terhesség alatt már derék alá érőre nőtt a hajam. Mindig hosszú haj párti voltam, de tetszik a mellig érő egyenes fazon is (utána nekem sok idő mire visszanő és lehet bánnám, ha levágatnám).
Rettenetesen hullik a hajam és a férjem minden nap elmondja, hogy vágassam le rövidebbre, mert már falramászik a hajszálaimtól.
Nincs ellenemre a levágatás sem (csak mellig érőre), de hiányozna a hosszú hajam.
Egyébként itthon kontyban van vagy összefonva vagy copfban. A baba mindig belekap valahogy és a pelusa alól rendszeresen a hajamat vadászom.
Szerintetek kevésbé hullana, ha egy kb 15 cm-t levágnának belőle? (Szerintem ugyanúgy hullana.)
Ez nem ettől függ. Ugyan úgy hullana, csak mivel rövidebb lenne, kevesebbnek tűnne a sok hajszál, ami kihullik. De ugyan annyi jönne ki.
Egyébként meg ne a férjed mondja már meg, hogyan hordd a hajad.
Nem hullana kevésbé. A mellig érő haj még egyébként is hosszúnak számít, tehát tök felesleges.
Azt próbáld meg, hogy lazán kösd fel a hajad, mert a szoros kontyozás ront a hajhullásodon.
Valójában javítana egy ténylegesen rövid frizura. Hiszen a hajhagymák nem lennének annyira megterhelve, kisebb súlyt kell megtartaniuk. Persze ilyenkor a hormonháztartás is fel van borulva, ami szintén gyengíti a hajhagymákat.
Sajnos, azzal hogy folyamatosan össze van fogva a hajad, az szintén ront a helyzeten, főleg ha szorosak is a felkötések, valamint értelmetlenné teszi a hosszúhajat. Ilyen eshetőségben egy rövid frizura sokkal előnyösebb tud lenni, több szempontból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!