Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy csináljam, hogy szép...

Hogy csináljam, hogy szép legyen a dauerolt hajam?

Figyelt kérdés
Bedaueroltattam a hajam, de minek? :-) Amikor kifésülve megszárítom egyenesre, nagyon sprőd, söprüs a hajam, egyszóval elég ronda. Mi a fenét csináljak vele mert már unom hogy göndör. Van rá valami nagyon jó hajpakolás vagy valami. A hajkiegyenesítőt is próbáltam már de attól is sörpüs lett. Valaki adjon valami tanácsot. Köszike
2008. dec. 29. 08:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kellene kifésülve szárítanod. Legjobb lenne, ha becsavarnád (fém hajcsavaróra) és úgy szárítanád meg. Akkor szép hullámos és egészséges hatású lenne a hajad. Ha erre nincs lehetőséged, akkor csak vizesen fésüld ki, rakjál rá hajhabot bőven és a hajszárító tárcsájával szárítsd meg visszafelé nyomkodva. (persze ezt csak akkor tudod, ha hosszú a hajad). Legjobb lenne csavarni. Pakolásnak tudok neked egyet javasolni és nem is drága. Fodrászkellékes boltban tudod beszerezni. 1000ml-es kiszerelés kb. 700-800 Ft csupán, és nagyon jó. Serical olasz pakolókrém (van belőle többféle: gyümölcsös, tejes, plancetás és karottás). Én a tejesre esküszöm, bőven rákened a hajadra, betekered egy törölközővel és kb. fél óráig rajta hagyod, az illata is nagyon finom. Én ezt használom hajbalzsamnak is. Nekem természetes hullám van a hajamban, és szőke melircsíkok. Iszonyat száraz az én hajam is.
2008. dec. 29. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!