Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szép hosszú derékig érő hajam...

Timido kérdése:

Szép hosszú derékig érő hajam van, mit csináljak, hogy ne törjön el? Hogy csináljam meg?

Figyelt kérdés

Kicsit töredezett és száraz a hajam. Nem szeretném levágatni, mert nagyon szép, és eredeti szőke vagyok. Tudtok ajánlani rá hajerősítőt, ami TÉNYLEG hat?

És tudtok valami könnyen elkészíthető és szép hajat? Szeretem csatolgatni, gumizgatni a hajam, de sajnos nincsen ötletem. Tudtok adni? jöhet videó is és kép is. de ha leírjátok, annak is nagyon örülök. :) Vasalni és göndöríteni nem szoktam. a válaszokat előre is köszönöm.

2009. ápr. 29. 22:34
 1/4 anonim válasza:
100%

Szia!Nekem is derékig érő hajam van:)Az én trükköm a következő...hajmosás előtt a végeit olivaolajjal(az amit főzéshez használunk,meg salikhoz..)bedörzsölöm a hajvégeket,de csak azt...aztán összetekerem a hajam és (hülyeség tudom)zacskót húzok rá,majd ,hogy melegben legyen betekerem a fejem törölközővel...a melegtől jobban beszívódik az olaj és a száraz hajvégek nem látszanak...aztán egy óra pihenés után hajat mosok és kész.Mellesleg hajápolásra a következőket használom:sampon,balzsam(hajtípusnak megfelelő)és l'oreal kasmírtapintás kifésülőspray...szárítás után pedig egy kis got to be extrém hajfényt használok...szépen csillog tőle a haj...háth ennyit a hajápolásról...

Frizurakérdés...van hajpántom...tetszik.Vettem kicsi (krokodil)csatokat és az első tincseket az arcom körül el szoktam fogni...elválasztom a fejtető irányába kb 2 cm hosszan megsodrom és a csattal megtűzöm a tincseket...nem néz ki rosszul nahh...

Be szoktam fonni kalászfonással a fejtetőmről indulva,de kicsit lazán..úgy dögös nem tanítónénis és egy fekete gumit a végére...

Vagy szorosan hátrafogom,lesimítom némi lakkal ,hogy ne álljanak ki az arcom körüli babahajak és vagy 6-7 gumival(ezüst színűek ,mert én barna hajú vagyok)lépcsőzetesen kb.7-8centinként összegumizom...egy szép ezüst fülbevaló és elég csini tud lenni :)

Jahh a kedvencem az amikor a homlokom feletti itncseket(oldalt már nem!)hátrasimítom és hullámcsattal letűzöm.A többi tincs szabadon omlik,és keretezi az arcot...

Nem tudom érthetően írtam-e mindent,de remélem tudod használni a tippeket:)Jó fodrászkodást :)

23/L

2009. ápr. 30. 04:34
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) majd kipróbálom az olívaolajat. Miben más az étkezési olíva olaj, és az olyan olíva olaj, ami direkt hajra van? Vagy teljesen ugyanolyan a hatása?
2009. ápr. 30. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy beleszólok. Hajra nincs kifejezetten olivaolaj, szinte mindenki a boltban kapható olivaolajat használja.

Én egyszer vettem hajra való olivás olajat de ugyanolyan volt, ugyanúgy folyt meg minden szóval azzal is összekentem mindent. Magyarán nincs különbség, a kajákhoz való ugyanolyan és ugyanolyan jó.

2009. máj. 1. 01:38
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen, majd akkor ezt kipróbálom.:)
2009. máj. 1. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!