A szőrös lábú vagy a csupasz lábú pasik jönnek be inkább a lányoknak?
Én azt hiszem néhány évtizeddel a hátam mögött, hogy nem az igények határozzák meg a férfi férfiasságát, hanem a belső értékek, amiről itt szó van azok csak eszközök és kellékek ill igények, és ki ki maga hagy döntse már el, hogy mi a saját igénye maga felé. Egyébként képzeljétek én magam is gyantáztatok, mivel nylon harisnyanadrágot hordok amit már férfiaknak is forgalmaznak, saját igényeimhez mérten nyilvánosan is hordom. Kinek nem inge nem veszi magára. És természetesen a férfiasságommal semmi hiba, amit persze bárki meg kérdőjelezhet, ám tegye. És azoknak akik úndorkodnak a szőrtelenség és ápoltság jelenlététől a férfiak körében, azoknak ajánlom az igénytelen büdös ápolatlan igazi férfit.
Búék!!
nézd,ha te így érzed magad jól hogy még nylonharisnyát húzol,hát kedves egészségedre :) ha ne adj isten meglátnálak az utcán,és megtetszenél,biztos hogy eme dolgok után kiábrándulnék belőled,de ne érts félre!! ez csak én vagyok,valakinek meglehet hogy ez jön be!DE már megbocsáss,azé me egy pasas nemhúz nájlonharisnyát mint TE(!!) még ne büdösözd meg ápolatlanozd le...nekem úgy is jó az emberem ha otthon maga vágja a körmét,és nem gyantázza meztelencsigára magát.
még a végén kiderül itten hogy szempilla hosszabbító spirált is használtok. XD..a tanga után már a szemem se rebben... :))
a láb borotválás a nők dolga..
azt még megértem, h a egyre több fiú vasalja a haját,mert van, aki jobban néz ki így,de márbocs:D ez olyan b*zis:S sztem..
és jön divatba a pasiknál a smink is:DD nah ezen jót nevetek:D.. bár vkinek az is jól áll, de az akkor is CSAK a nőknek jár:) alapozót azért rem még nem használtok:D:P
nah meg jah.. a válltáska:P.. hát az most divat a fiúknál is.. az végülis elmegy, ha nem lila v. rózsaszín:D (hanem inkább sportos)
Pasik! Adok egy tanácsot.. őrizzétek meg a férfiasságotokat..hisz ezért szeretnek titeket a nők!;)
[ez csak egy Vélemény.]
Az utolsó hozzászólással nem értek egyet, mi az hogy a smink csak a nőknek jár ? :S Egy férfi nem tüntetheti el a bőrhibáit ? legyen inkább csúnya ?
szerintem az alpozó még nemgáz
amúgymeg szőrtelen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!