Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányoknak szinte már kötelező a csupasz punci, akkor a fiúktól miért nem várható el "alapból", hogy ők is szőrtelenítsenek odalenn?
Vagy már nekik is "illik"? Nem provokáló szándékkal tettem fel a kérdést, hanem azért mert tényleg nem tudom :D (nem volt még barátom)
A nők csupaszsága melletti érvek főleg arról szólnak, hogy orálnál nem megy a fiú szájába szőr.
A szolidabb bozont lehet hogy férfias, viszont amikor a lány cumizik, és esetleg szájjal kezelésbe venné a heréket, akkor ő is jobban örülne a csupaszságnak, nem?
Én úgy vagyok vele, hogy borotválom magamnak, és ezért a lánytól is elvárom hogy borotválja.Szerintem senki ne várjon el olyat a másiktól amit ő nem tesz meg.
20f
Én borotválom, de a páromtól nem feltétlen várom el hogy leborotválja, persze ne legyen nagy bozont de nem zavar egyáltalán ha van rajta. Hiszen ha szeretem mindenével együtt szeretm igy ez nem zavar. Ha mondjuk olyas valakivel lennék akit nem szeretnék ( de ez nem fordulhat elo) akkor biztos zavarna ha lenne ott szőrszál.. De egyébként a páromat sem zavarja ha nem csupasz állandoan..jo azért 1hétnél nem hagyom tovább nőni, de nem kötelező a csupaszság, szerintem.
20 l
Én borotválom és elvárom, hogy a barátnőm is borotvállja, de van akinek úgy szőrös, hogy az sexi.
15/F
"szerintem elvárja valaki,vagy nem várja el...ezt már tudni kéne,hogy le kéne borotválni.Szerinted ki szeret a dzsungelben kotorászni?"
miért szerinted csak a két véglet van? o.O
És ha egészen rövidre nyírja? Ill. a szeméremdombon csak kicsi a szőr, viszont a nagyajkakat már borotválja?
3. vagyok. Ezt hogy érted? Mármint értem hogy mit jelenta kérdés csak azt nem hogy mire irtad:)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:21
A "22:03"-as kommentáromat a második válaszolónak írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!