Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lányoknak szinte már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lányoknak szinte már kötelező a csupasz punci, akkor a fiúktól miért nem várható el "alapból", hogy ők is szőrtelenítsenek odalenn?

Figyelt kérdés

Vagy már nekik is "illik"? Nem provokáló szándékkal tettem fel a kérdést, hanem azért mert tényleg nem tudom :D (nem volt még barátom)

A nők csupaszsága melletti érvek főleg arról szólnak, hogy orálnál nem megy a fiú szájába szőr.

A szolidabb bozont lehet hogy férfias, viszont amikor a lány cumizik, és esetleg szájjal kezelésbe venné a heréket, akkor ő is jobban örülne a csupaszságnak, nem?

2010. aug. 21. 21:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
18
2010. aug. 21. 22:32
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
előttem már írták, hogy így férfiasabb a megjelenése. csupaszon olyan mint egy nagyranőtt csecsemő!
2010. aug. 21. 23:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

1. A hajat leszámítva a női test gyakorlatilag minden egyes ponton csupaszon szebb, a férfié viszont általában szőrösen vonzóbb, férfiasabb. Ez valahol az alapfelállás, és ezt nem a férfiak találták ki, hogy megmenekülhessenek a borotválás elől, hanem a nők többségének ízlését is ez tükrözi. A nemi szervek környékére ugyanez vonatkozik, plusz vedd hozzá, hogy az a férfi, akinek szőrös a lába és a hasa alja, semmiképpen se borotválhatná csupaszra a farka körül. Legfeljebb ritkítani lehet kicsit, ha már nagyon dzsungelszerű.

2. Téged szopásnál lényegesen kevésbé zavar a szőr a nemi szerv körül, mint egy férfit nyalásnál. Hiszen a péniszen magán nagyon ritkán találhatók szőrszálak, leginkább csak körülötte szoktak nőni. Szóval hacsak nem kapod be tövig mélytorokkal, akkor igazából hozzá se érnek a szőrszálak a szádhoz. Ezzel ellentétben a női nemi szervnél a szőr sokkal inkább eltakarja a lényegi részt, amihez így szájjal nem lehet hozzáférni.

2010. aug. 22. 06:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg pont az zavar, hogy vannak lányok, akiknek nem tetszik a csupasz fütyi.
2010. aug. 22. 22:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy férfi úgy szexis, ha nem borotválja :) persze ne legyen ott egy komondor, de egy kis borosta azért nekem kell:P
2010. aug. 23. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
08-22 22:23 vagyok. Jelenleg nincs párom, és mivel sok lánynak nem tetszik a csupasz fütyi, nem borotválom, mert ha összejövök egy lánnyal, és arra kerül a sor, ne kerüljek ciki helyzetbe, ha neki nem tetszik a csupasz fütyi. De engem nagyon zavar a szőröm.
2010. szept. 4. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:

nem mondanám hogy kötelező, de tényleg sok pasi elvárja a borotválást. nekem minden pasimnál kalandomnál borotvált voltam. volt aki elvárta, de cserébe ő nem tette meg.

a férjemnél is akkor amikor összejöttünk csupasz voltam mert azt hittem ő is elvárja mint a többiek... aztán mikor ez a dolog szóba került elmondta őszintén hogy ő természetesen szereti, és ne borotváljam, ha csak engem nem zavar nagyon.

és én is elmondtam neki hogy rendben. meg azt is hogy engem kifejezetten taszít ha egy pasi csupasz, főleg himbilimbi környékén....

igaz hogy addig évekig borotváltam magam, de mivel szeretem a férjem és ő elmondta mit szeretne, megtettem neki. és bevallom őszintén ez így nekem kényelmesebb is... nekem valahogy mindig sikerült véresre vágnom magam, így ezt is elkerültem ezáltal.

26/N

2012. szept. 2. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!