A szőrös lábú vagy a csupasz lábú pasik jönnek be inkább a lányoknak?
Figyelt kérdés
csak lányoknak!2008. dec. 28. 21:27
11/33 anonim válasza:
volt már itt tanga is :D
kiegészítésképp az önbarnító,színtelenlakk,szájfény..pfejj!! az volt még szép,mikor kopogós klumpát hordtak,mint a nők.mostmeg lábujjközi papucs megy náluk is..egyre jobban elnőiesednek,én odacsördítenék az embernek,ha valamelyiket meglátnám rajta!
12/33 anonim válasza:
Csakis a szőrös, de természetessen nem az az őserdőtípus.
Azt nem szeretem.
13/33 anonim válasza:
Nekem a szőrös jön be,fiúknál legyen ez természetes szerintem :)
14/33 anonim válasza:
Nekem viszont a szőrtelen jön be, ez legyen inkább természetes a fiúk között. :) Napjainkban a szőrtelenítés már a szépségápolás elválaszthatatlan része. A barátnőm az Anikozmetikában dolgozik Újpesten és bizony nagyon sok férfi vendége van, akik lézeres szőrtelenítésre jelentkeznek be.
15/33 anonim válasza:
Csakis a szőrös, a férfi legyen már férfi, nem egy nyálas csupasz kislány.
16/33 anonim válasza:
Szégyen, hogy ez egyátalán kérdésként felmerülhet. Az igényesség, ápoltság, köszönőviszonyban sincs a szőrrel. Persze, meg használjon műkörmöt, szájfényt tangát.. istenem.. undorító.
18/33 anonim válasza:
inkább szőrtelen, ha lehet és módja van rá, akkor csupasz legyen, amúgy elmegy a szőrös is. (19/L)
19/33 anonim válasza:
ettől egy férfi nem lesz csupasz kisány!
ekkora ostobaságot! brrh..
20/33 anonim válasza:
ez mind megvan amit leírtatok,és még az intim részen a csupaszítás szóba se jött!!na köszönöm,az ilyenből nem kérek!nem lehetek annyira lvakultan szerelmes,hogy az ilyet megtűrjem :) a férfi mivoltnak eme esetekben már csírája sem maradt(az én szememben!!!) lelkesen várom a lepontozásokat wheeewhewhee :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!