Derékig érő hosszú hajamnak a vége miért van ennyire összeállva? (KÉP LENT)
Sziasztok!
Már egy ideje észrevettem, hogy a derékig érő hosszú hajamnak a vége (kb. 10 centi) össze van állva, hiába fésülöm egy nap akar 2x is.
Vaddisznó sörte hajkefével fésülöm egyébként, 2-3 naponta szoktam a hajam hosszára hajolajat tenni, befújom vízzel és új teszem rá, lehet, hogy ez “zsírosítja”?
Hajmosás után szoktam a hajam hosszara balzsamot is tenni, amit utána hideg; vagy langyos vízzel leöblítek.
Este úgy alszom, hogy befonom és beleteszem egy selymes anyagú kis vékony “zsák” szerűségbe, ez védi a hajam.
Egyebkent most lett belőle vágva kb 3-4 cm pont ezért, de semmivel nem jobb, 1-2 napig jó, de pár nap múlva ugyan úgy össze áll es egyenletlen lesz.. már a hajmosás utáni napon szinte ilyen.
Mit tehetnék ez ellen? Milyen praktikák vannak? Már nagyon el vagyok keseredve, mert hiába van így hosszú hajam, ha így néz ki…
Bármit próbálok, semmi nem segít rajta, még a vágás sem.😩
A kép a hajamról: [link]
Kérem, a rosszindulatú kommentek kerüljenek!:)
Tényleg kéne 15-20 cm vágás belőle.
Mindenkinél van felső határ, hogy meddig bírja egészségesen és esztétikusan megnöveszteni. Ez hajtípustól függően mindenkinél más.
Úgy látszik ez a hossz már túl sok neked.
Köszönöm a válaszokat!
Egyenlőre nem vágok belőle.
Azért nem, mert ez a “jelenség” körülbelül 1-másfél hónapja van. Előtte nem volt ilyen, pedig ugyanúgy ápolom, mosom stb, ennyi idő alatt csak nem ment úgy tönkre, hogy le kelljen vágni belőle 15-20 cm-t.
Ezért is furcsállom, hogy mi lehet vele.
Kb fél éve lettek rendbe rakva a hormonjaim, PCOS-em volt és pajzsmirigy alulműködésem, de elvileg már minden jó, ezért is furcsa, hogy miért van ez.😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!