Nagyon világos bőr és zöld szempár mellé milyen
hajszín illik?
Figyelt kérdés
Jelenleg növesztem a hajam, amolyan derékig érőnél szeretnék megállni. Mit gondoltok, milyen hajszín illene zöld szem és nagyon fehér bőr mellé? 169 cm vagyok és 52 kg, vékony. Alapból barna hajam van.
sokan nyomtak a vörösre, de szerintem nem feltétlen áll jól. főleg, ha olyan fajta az arcod, hogy könnyen kipirosodik.
2023. febr. 23. 16:29
2/10 anonim válasza:
Jaja, az egyes jót ír. Nekem érzékeny, néha kipirosodásra hajlamos a bőröm, vékony, áttetsző ugyanígy zöld szem mellé, így a hideg tónusok állnak jól. Jelenleg dark plum a színe. Ilyen sötétlila magyarul. A rezes, vagy arany tónusok nem. Ha más szín, akkor kakaóbarna, csokibarna, vagy hamvasszőke.
Tehát a bőrtónus, évszakstílus is számít.
2023. febr. 23. 16:42
3/10 anonim válasza:
Szerintem az eredeti barna :)
2023. febr. 23. 16:46
4/10 anonim válasza:
rózsaszín😍
2023. febr. 23. 16:53
5/10 anonim válasza:
Én a feketére szavaznék: szerintem azzal jobban kitűnik a szemszín, és a szép, világos bőrszín.
2023. febr. 23. 17:56
6/10 anonim válasza:
a sötétebb hajjal valóban jól kitűnik, a telibe fekete viszont több ismerősömnél is kissé természetellenes hatást kelt (akiknek olyan világos a bőrük, ami sosem szokott fekete hajjal előfordulni). én hagynám barnára, ahogy van.
2023. febr. 23. 18:01
7/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy alapvetően hideg vagy meleg típusú vagy-e.
Ha jól áll a rozsdabarna és az okker szín, akkor meleg típus vagy, ha nem akkor hideg.
A feketét egyáltalán nem ajánlom, mert nehéz tőle megszabadulni. A vorosnek vannak ugyan hideg árnyalatai amik jók lehetnek, de attól is nehéz megszabadulni.
Én igazából azt javaslom, hogy amíg növeszted, addig ne fesd. Ha elerted a kívánt hosszt, akkor elég és mellette extrán ápold a hajad.
2023. febr. 23. 20:25
8/10 anonim válasza:
Eredeti barna.
2023. febr. 24. 12:53
9/10 anonim válasza:
A színtónus is számít; hideg vagy meleg tónusú vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!