Fiúk/férfiak, lányok/nők mi a véleményetek arról, ha egy lánynak ilyen rövid haja van? 25/L képeket lent csatolom
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett a rövid haj (kb 7-9cm rövid fejtetőtöl számolva, alul pedig 2-3cm), viszont nekem göndör, ezért nem merek rövidet vágatni. Aki szeretné, annak üziben elküldöm milyen képeket néztem ki, mert itt nem engedi feltölteni.
Jelenleg váll alá ér kb 2-3 centivel. Heti 2 mosom, aztán vasalom, de már unom. El is van töredezve...
2023. febr. 19. 13:57
1/9 anonim válasza:
Kivancsi vagyok szóval nyugodtan küld ha gondolod. Aztán szivesen mondok véleményt.
2/9 anonim válasza:
Nekem is küldheted. Göndör hajam van és volt már kb olyan rövid, mint amit írtál.
3/9 anonim válasza:
szívesen mondok én is véleményt, küldhetsz képet :) én nő vagyok, és jelenleg rövid hajam van, ez a mostani hajviseletem telitalálat a hajtípusomhoz, és ennyire nőiesnek és kifinomultnak még nem éreztem magam, szóval bárkinek tudom javasolni a rövid hajat ^^
4/9 anonim válasza:
Szia! Megnézem szívesen, és mondok véleményt, ha elküldöd.
5/9 anonim válasza:
Szia
Jöhet a kép és mondok véleményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!