Levágatnátok ennyire rövidre a hajatokat ha a párotok nagyon szeretné?
Figyelt kérdés
Eddig állig érő felnyírt bob hajam volt. Nemrég a fodrászom rábeszélt hogy legyen kicsivel rövidebb. Ilyesmi lett:
Kicsit szokatlan még hogy ennyire rövid, viszont mindenki csak dicséri hogy mennyire jól áll nekem. A páromnak annyira tetszik, hogy azóta nagyon sokszor mondta hogy mi lenne ha még rövidebb lenne.
Ilyeneket mutatott:
Eddig nem akartam rövidebb hajat, de annyira látom hogy imádja most is, hogy megjött picit a kedvem nekem is hozzá, csak attól félek, hogy ez már férfias lenne.
Nektek tetszik? Bevállalnátok?
Akinek volt már ilyesmi, tudna tapasztalatot írni?
2023. márc. 2. 17:08
31/36 anonim válasza:
29es esetleg meg tudod mutatni?
32/36 anonim válasza:
Én senki kedvéért nem növeszteném meg ilyen hosszúra 😀
33/36 anonim válasza:
Milyen hosszú most a hajad 32es? Esteleg meg tudod mutatni?
34/36 anonim válasza:
0 és 5 mm között változik a hossza, épp ma reggel nyírtam le bőrig 🙂
35/36 anonim válasza:
Na az nagyon jó érzés lehet. Én is tervezem a hajnyírás meg tudod mutatni magadon hogyan áll jobban tudjak bátorságot gyűjteni
36/36 anonim válasza:
Szerintem jól néznek ki az ilyen típusú frizurák, ha pedig mindkettőtöknek tetszik szerintem próbáld ki. Ha meg mégse tetszik, nem vagy Barbie baba, vissza nő a hajad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!