Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágatnátok ennyire rövidre...

Levágatnátok ennyire rövidre a hajatokat ha a párotok nagyon szeretné?

Figyelt kérdés

Eddig állig érő felnyírt bob hajam volt. Nemrég a fodrászom rábeszélt hogy legyen kicsivel rövidebb. Ilyesmi lett:

[link]

Kicsit szokatlan még hogy ennyire rövid, viszont mindenki csak dicséri hogy mennyire jól áll nekem. A páromnak annyira tetszik, hogy azóta nagyon sokszor mondta hogy mi lenne ha még rövidebb lenne.

Ilyeneket mutatott:

[link]

Eddig nem akartam rövidebb hajat, de annyira látom hogy imádja most is, hogy megjött picit a kedvem nekem is hozzá, csak attól félek, hogy ez már férfias lenne.

Nektek tetszik? Bevállalnátok?

Akinek volt már ilyesmi, tudna tapasztalatot írni?

2023. márc. 2. 17:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
64%
Köszönöm a képet. A te fejednek tök mindegy. Brutál.
2023. márc. 2. 19:46
 12/36 anonim ***** válasza:
55%
Semmi esetre sem.
2023. márc. 2. 20:20
 13/36 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj képet privátban! :)
2023. márc. 2. 20:26
 14/36 anonim ***** válasza:
58%
Az első nagyon Karen stílus. A másodikhoz hasonlót kipróbálnék, ha dús lenne a hajam. Ilyen rövid hajjal sajna Vin Diesel lennék
2023. márc. 2. 21:22
 15/36 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Férjem is azon kevés férfiak közé tartozik, akiknek a rövid haj jön be. Emiatt egyszer-kétszer levágattam állig érőre mikor nekem is épp olyan kedvem volt. De annál rövidebbre soha. Most meg épp növesztem, hiába mondja mindig, hogy milyen szép vagyok röviddel.
2023. márc. 2. 21:36
 16/36 anonim ***** válasza:
50%
Én nem vágatnám le a saját hajam ennyire rövidre.
2023. márc. 2. 22:30
 17/36 anonim ***** válasza:
A fejformádat kellene látni, hogy hogyan passzolna hozzá az a haj, anélkül elég nehéz megmondani.
2023. márc. 3. 09:38
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Lányom és feleségem is ilyesmi hajúak és szépek.
2023. márc. 4. 00:43
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen rövid hajam van, mint a második. Gyerekként kötelező volt számomra a hosszú haj, amit gyűlöltem.
2023. márc. 5. 09:18
 20/36 anonim ***** válasza:
le, de csak akkor ha nekem is ahhoz volna kedvem hogy lenyírjam
2023. márc. 6. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!