Levágatnátok ennyire rövidre a hajatokat ha a párotok nagyon szeretné?
Figyelt kérdés
Eddig állig érő felnyírt bob hajam volt. Nemrég a fodrászom rábeszélt hogy legyen kicsivel rövidebb. Ilyesmi lett:
Kicsit szokatlan még hogy ennyire rövid, viszont mindenki csak dicséri hogy mennyire jól áll nekem. A páromnak annyira tetszik, hogy azóta nagyon sokszor mondta hogy mi lenne ha még rövidebb lenne.
Ilyeneket mutatott:
Eddig nem akartam rövidebb hajat, de annyira látom hogy imádja most is, hogy megjött picit a kedvem nekem is hozzá, csak attól félek, hogy ez már férfias lenne.
Nektek tetszik? Bevállalnátok?
Akinek volt már ilyesmi, tudna tapasztalatot írni?
2023. márc. 2. 17:08
11/36 anonim válasza:
Köszönöm a képet. A te fejednek tök mindegy. Brutál.
13/36 anonim válasza:
Nekem is küldj képet privátban! :)
14/36 anonim válasza:
Az első nagyon Karen stílus. A másodikhoz hasonlót kipróbálnék, ha dús lenne a hajam. Ilyen rövid hajjal sajna Vin Diesel lennék
15/36 anonim válasza:
Nem. Férjem is azon kevés férfiak közé tartozik, akiknek a rövid haj jön be. Emiatt egyszer-kétszer levágattam állig érőre mikor nekem is épp olyan kedvem volt. De annál rövidebbre soha. Most meg épp növesztem, hiába mondja mindig, hogy milyen szép vagyok röviddel.
16/36 anonim válasza:
Én nem vágatnám le a saját hajam ennyire rövidre.
17/36 anonim válasza:
A fejformádat kellene látni, hogy hogyan passzolna hozzá az a haj, anélkül elég nehéz megmondani.
18/36 anonim válasza:
Lányom és feleségem is ilyesmi hajúak és szépek.
19/36 anonim válasza:
Nekem ilyen rövid hajam van, mint a második. Gyerekként kötelező volt számomra a hosszú haj, amit gyűlöltem.
20/36 anonim válasza:
le, de csak akkor ha nekem is ahhoz volna kedvem hogy lenyírjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!