Kicsit szokatlan még hogy ennyire rövid, viszont mindenki csak dicséri hogy mennyire jól áll nekem. A páromnak annyira tetszik, hogy azóta nagyon sokszor mondta hogy mi lenne ha még rövidebb lenne.
Eddig nem akartam rövidebb hajat, de annyira látom hogy imádja most is, hogy megjött picit a kedvem nekem is hozzá, csak attól félek, hogy ez már férfias lenne.
Nektek tetszik? Bevállalnátok?
Akinek volt már ilyesmi, tudna tapasztalatot írni?
Én a derékig érő barna hajamat vágattam le ilyen rövidre és festettem be ilyen szőkére a párom kedvéért. Nagyon jól tettem, hogy bevállaltam. Egyáltalán nem férfias.
Ha én le tudtam vágatni a hajamat derékig érőről tüsire, akkor neked az a pár centi mínusz a hajadból egyáltalán nem lenne nagy áldozat. Bátran vágasd le! :)
2023. márc. 7. 14:54
22/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Úgy döntöttem belevágok. Holnapra kaptam is időpontot.
2023. márc. 7. 23:24
23/36 anonim válasza:
Én tarkopaszra vágattam a párom kedvéért. Mondjuk nem volt hosszú hajam előtte sem (általában télen fésülhető pixie, nyáron tüsi), és amúgy is kacérkodtam a kopaszság gondolatával egy ideje már :)
2023. márc. 8. 11:40
24/36 anonim válasza:
Mennyi mázlista, rövid/pixie/kopasz/tüsi hajat szerető férfi lehet az országban! Hát nekem eddig még egyik barátnőmet sem sikerült megdumálni. :) Az egyik exemnek tetszett volna a kopaszság ötlete, de a "mit szólnának az emberek" miatt végül persze nem tette meg.
2023. márc. 8. 16:47
25/36 anonim válasza:
Kérdező: Végül levágattad a hajadat? Ha igen, akkor milyen rövidre? :)
2023. márc. 8. 20:28
26/36 anonim válasza:
Megvan a rövid haj? Mennyire lett rövid? Párod mit szólt? Örült?
2023. márc. 9. 10:33
27/36 anonim válasza:
Én oldalt és hátul körbenyirattam fel a hosszú vörös hajam, mert megkért rá és imádom :) le is borotválja kéthetente
2023. márc. 9. 12:14
28/36 A kérdező kommentje:
Levágattam igen. Olyan lett, mint a kép amit linkeltem. A páromnak nagyon tetszik és nekem is. Még teljesen nem szoktam meg, de nagyon örülök hogy megtettem és hajlok rá hogy így maradjon egy ideig.
2023. márc. 17. 09:25
29/36 anonim válasza:
Én is megtettem mondjuk engem a férjem nyírt meg. Holnap fel is teszem a kérdést neki hogy van e kedve le is borotválni.🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!