Lányok ti levágatnátok olyanra a hajatokat amilyen Natalie Dormeré?
Esetleg úgy, ha nem lenne ennyire felnyírva. Csak a fül mögött felnyírva és úgy hogy a felnyírt rész kék, na azt simán! (amúgy is kék-fekete csíkos a hajam)
A kritikáktól nem félek, mert nem érdekel mások véleménye. Jelenleg is csak a szűkebb látókörű emberek bámulnak meg vagy szólnak be, rájuk meg pláne nem vagyok kíváncsi.
25/L
hozzám ez nem illene, nem is tetszik (neki mondjuk kifejezetten jól áll), így biztos nem
nem is az esetleges kritikák miatt, de ez nem az én stílusom
nekem 5 évig volt ilyen a hajam. Imádtam. aztán Skrillex divatba hozta és úgy döntöttem lenövesztem mert: 1 hirtelen nagyon sokan csináltattak ilyen hajat, 2 mivel én is olyan szemüveget hordtam mint Skrillex (és bár szeretem az embert meg amit csinál) a sorozatos "nézd ott meg szkrileksz felesége" és hasonló kommenteket elég hamar meguntam:DDDDD
de pont ma jutott eszembe, hogy vissza kellene vágatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!