Ti levágatnátok?

Figyelt kérdés
most hátközépig érő lépcsőzetes hullámos hajam van és szeretem de nehéz kezelni mert ugye nem ugyan olyan hosszú mindenhol, ezért szeretném levágatni egyenesre hogy mindenhol ugyan olyan hosszú legyen de akkor sokat kéne vágatni belőle és félek hogy nem fog jól állni a hullámos hajamhoz.17/L
2014. máj. 31. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
ne vágd! én is megbántam
2014. máj. 31. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, mert a hullámos haj legtöbbször akkor néz ki jól, ha hosszú.

Én fokozatosan lenövesztettem a lépcsős frizurámat, kb 1-2 év után már teljesen egyenes a fazonja.

2014. máj. 31. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne vágd le a hajadat,mert ha hosszú lehet,h nehéz kezelni,de ha rövidebb és hullámos össze~vissza fog állni.......nekem is volt hosszú hullámos hajam,levágattam.......ne vágd le nem éri meg!
2014. máj. 31. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se vágasd le, egyébként szerintem szebb is a lépcsőzetes, mintha egy vonalban van az egész..bár igaz, hogy nehezebb kezelni.
2014. máj. 31. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!