Mi volt a legnagyobb baki amit elkovettél a hajaddal?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 23:40
11/20 anonim válasza:
Többszörös szőkítés,anyukám megmondta,hogy ne csináljam ezt a hajammal,mert gyönyörű és dús,de megcsináltattam.Életem egyik legnagyobb hibája volt.
13/20 anonim válasza:
#12. Lány. Az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor azt kértem, hogy csak a vállamig vágja, amiből végül fülig érő, két méter széles sátor lett. Alig mertem emberek közé menni.
14/20 anonim válasza:
Az tényleg ciki lehetett. Nekem 10-11 éves koromig a nagyapám vágta a hajamat. Ennek már közel 40 éve, ilyen kézi hajvágóval. 50/F
15/20 anonim válasza:
14es milyen frizura lett a végén amikor végzett nagyapád?
16/20 anonim válasza:
Ige. Olyan Hitler jugendes, de három havonta.
17/20 A kérdező kommentje:
Nekem anno volt egy olyan fodrászom, akinek bármit mondtam úgy vágta a hajam ahogy ő akarta.
Nekem elálló fuleim és nagy homlokom van. Mindig fülre logo hajat és szemoldokre erő frufrut kértem.
Persze oldalt csutka hajjal és frufru nélkül mentem haza.
Fodrász után minden nap 2 hétig bogtem😂
Lehettem kb 12 éves, nem mertem raszolni ha nem úgy vágta ahogy én akartam
2023. jan. 23. 16:04
18/20 anonim válasza:
14es ez borzalmas frizura lehetett főleg lányként
19/20 anonim válasza:
magamnak vágom a hajam, és egyszer amikor kb. vállig érő volt akkor szerettem volna layereket vágni bele, és kicsit a hosszába belementem egy ponton és nagyon idiótán nézett ki, pedig beállítottam úgy hogy csak textúráltnak meg bohémnak nézzen ki meg természetesnek, és senkinek nem tűnt fel, de én tudtam mi van a look hátterében XD na meg amikor életemben először volt undercutom akkor rosszul csináltam meg a sectioninget és elég vacak lett, de ez ugye a tarkómon volt hosszú hajjal, és nem látszódott. azóta lenőtt teljesen, aztán megint lett kedvem egy undercuthoz és most jól csináltam meg, és rendszeresen igazítom is.
20/20 anonim válasza:
Sokat vasaltam az így is száraz, töredezett hajamat, hővédő használata nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!