Mi volt az eddigi legnagyobb bakid vezetés közben?
A legnagyobb talán az volt, mikor kocsit cseréltem és nem volt osztott balos tükörlap benne.
Szokásos útvonalon mentem, lámpánál kis ívben kikanyarodtam jobbra a gyorsítósávba, de ilyenkor a keresztirányú forgalomnak zöld van, és egyből toltam befelé, hogy haladjak, a belső sávban, meg bőven 50 felett jött egy nő és bevágtam elé. Ő meg nem fékezett, hanem ment át a dupla záróvonalon a szembeforgalomba és nyomta a dudát. Egyébként nem lett volna semmi gond, ha betartja a sebességhatárt, vagy csak elveszi a gázt. Olyan dinamikusan gyorsultam, hogy pillanatok alatt mögém került.
"Egyébként nem lett volna semmi gond, ha betartja a sebességhatárt, vagy csak elveszi a gázt. Olyan dinamikusan gyorsultam, hogy pillanatok alatt mögém került."
Magyarra fordítva: Én vagyok a Jani, tolom mint a zállat, a paraszt meg ne pattogjon, ha nem adom meg neki a zelsőbbséget. Ugye?
Nem, nem ezt mondtam.
Sok volt az összetett mondat?
Baki volt, mert én mentem ki elé, mert elszoktam az osztatlan tükörtől.
Annyiban véleményes a dolog, hogy ott sem lehetett volna, ha nem 80-90 körül jön át a zöldön. Aztán meg már csak fafejség, hogy inkább a dupla záróvonal túloldalán dudál ahelyett hogy mögöttem. Egyébként visszamentem a külsőbe, de utána már nem tudott megelőzni, mert annyira nem tudott vezetni.
"Nem, nem ezt mondtam.
Sok volt az összetett mondat?"
Még mindig azt magyarázod, hogy a te szabályszegésed csak egy apróság, nüansz, MERT A MÁSIK. Mert ő ott sem lehetett volna. Mert neki bár elsőbbsége van, de akkor is.
Arról nem beszélve, hogy bakker, elszoktál az osztott tükörtől... Komolyan? Látom magam előtt a jelenetet: "Hm, sávot kéne váltani. Szabad a másik sáv? Nézzük csak. Tükör? Érdekes, máskor látni szoktam benne, most nem látom. Na mindegy, tegnap sem jöttek, megyek. Basszus, a mocsok, hát mit keres itt?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!