Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyakran hibáztok a munkátok...

Gyakran hibáztok a munkátok során? Mi volt a legnagyobb baki amit elkövettetek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 22. 08:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Nem, nem szoktam hibázni, odafigyelek.
2021. okt. 22. 08:45
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki hibázik néha. Aki azt mondja hogy nem, az hazudik.
2021. okt. 22. 09:18
 3/14 A kérdező kommentje:

#1 Jó neked! Én is oda figyelek,mégis hibázok.

#2 Aki dolgozik csak az hibázik, ahogy mondani szokás. :)

2021. okt. 22. 09:26
 4/14 anonim ***** válasza:
17%

Kellemetlen hibázni, ilyenkor el kell tusolni vagy ráfogni valakire.

Túlhevítettem egy katódsugárcsövet, ami tönkre is ment. Azt mondtam anyaghiba volt és már egyébként is szar volt. Szerencsére szakértő fizikus vagyok, így bevették

2021. okt. 22. 10:31
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Volt már, hogy hibáztam, persze. Amikor 3 ember munkáját végeztem egyszemélyben egyedül, akkor nehéz volt nem hibázni. A legnagyobb hibám majdnem többmillió euróba fájt a cégnek, de időben észrevettem és a vezetőmnek szóltam, és végül ki tudtuk javítani időben. Mondjuk egy csúnya fejmosást azért kaptam érte, de nagyobb baj nem lett.
2021. okt. 22. 10:44
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem okoztam még olyan hibát, amit én magam ne tudtam volna kijavítani.

Kisebb hibák előfordulnak.

2021. okt. 22. 11:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Leborítottam egy tejes polcot. Mint kiderült törött volt, én pedig boldogan felpakoltam a tejeket, és újságoltam mindenkinek, hogy rendet raktam. Rá 2 órára leborult. Szerencsére a tejek kb 10%-a lett eladhatatlan és nem sok tejet pakoltam rá.. Szégyelltem magam nagyon. Eladó vagyok.
2021. okt. 22. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Bár én csak gyárban dolgozok de aki dolgozik hibázik.

Szerencsére nagyobb multik nem büntetnek érte ha véletlen kárt csinálsz.

Jártam már úgy, hogy húztam békával a raklapokat és nekimentem 2 milliós gépnek ami rommá tört. Kis lecseszés és ment az élet tovább.

2021. okt. 22. 12:24
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem én voltam, de friss story a feleségemtől:

Nagyon nagy vállalat, Budapesten tartott találkozót, ahol a világ összes régiójának fejese találkozott, ők tényleg azok az igazgatók, akik forintban havi 30-100 milliókat keresnek.

Egy ilyen hapsi egy órát várt a reptéren, mert a 28 éves titkárnő csauszi elnézte, hogy nem a reggel 9-es, hanem a 8-as repülővel jön az igazgató úr, és nem vették föl időben :DDD

Semmilyen retorzió nem történt, elviccelődték, de szerintem erős történet, mert a hapsi amúgy 8-10 országnyi terület igazgatója, és valószínű óránként annyit kap a cégtől, mint a titkárnő csauszi havonta.

2021. okt. 22. 15:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én tévedésből 3 milliót utaltam el egy szállítónak 300 ezer helyett. Ez még akkor történt, amikor 80 ezer forint körül volt havonta a fizetésem. Megoldottuk, hogy visszakerüljön a pénz a cég bankszámlájára. ;)
2021. okt. 22. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!