Mi legyen a hajammal?
Figyelt kérdés
Szőkítve volt, de most már eléggé ráuntam. Szeretnék visszatérni az eredeti barna színemhez, de a fodrászom azt mondta, hogy így is elég sérült lett a hajam, csak növesszem le szépen. Növesztem is már egy ideje türelemmel, de hosszú a hajam, kéne egy év mire teljesen eltűnik a szőke, és most nagyon nem tetszik így. Arra gondoltam, hogy mégiscsak vissza kellene festeni olyan barnára mint az eredeti, de nem tudom, hogy az "befogná"-e rendesen, nem kopna-e hamar ki, vagy hogy sikerülne. Szerintetek?2023. jan. 21. 13:56
1/10 anonim válasza:
Vagy mi lenne, ha levágatnád, a hajad azon részét ahol szőke? Úgy értelmezem, hogy mivel hosszú hajad gondolom már csak a vége lehet szőke, a hajadnak is jót tenne egy vér frissítés.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem éppen, csak a vége, még úgy a jó fele kb. szőke
2023. jan. 21. 14:02
3/10 A kérdező kommentje:
#1 nem azt mondtam, hogy már el is döntöttem a festést, csak megfordult a fejemben, és kíváncsi voltam mások véleményére:)
2023. jan. 21. 14:03
4/10 anonim válasza:
Nekem a fodraszom pont az ellenkezojet mondta. En is kiszokitettem de most ujra barnat akarok mert eltort nagyon a hajam. Azt mondta hogy az pont hogy javitana a hajamat ha visszafestenem. Na most kinek higyjunk?🤔
5/10 anonim válasza:
Van egy fodrász, aki a YouTube-ra készít videókat(Kovács Eszter Laura a neve).
Ő is azt mondta ilyen esetben vissza kell festeni, mert ha van pigment a hajszálban, akkor kevésbé károsodik.
Úgyhogy nyugodtan visszafestheted. Lehet, hogy fog kopni idővel, de akkor sem kell állandóan újra színezni.
Akár otthon is megteheted ezt, csak fodrászkellekesben vegyél hajfestéket.
6/10 anonim válasza:
Nyugodtan visszafestheted, az állapotán is javítani fog mert feltöltődik sötét pigmenttel. Viszont ha otthon csinálod arra figyelj hogy ilyenkor először vissza kell pigmentálni vörössel mielőtt rámész barnával különben mocsárzöld lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen. 😊Mindenképp fodrászra bíznám az ilyet. Az a biztos.
2023. jan. 21. 18:21
8/10 anonim válasza:
Először vissza kell pigmentálni, ehhez elég ráfesteni egy vöröset. Aztán a kívánt barnánál kicsivel világosabb árnyalattal átmész rajta, és kész.
Igazából állagra és kinézetre is egészségesebbnek fog tűnni a hajad, fel lesznek töltve a szálak.
9/10 anonim válasza:
Hajszinező balzsamot próbáld ki szerintem. Van rengeteg féle, több barna árnyalatot is biztosan találsz. Többet is kipróbáltam és mindtől csak puhább lett a hajam, nem bántotta.
10/10 A kérdező kommentje:
#9: még nem próbáltam olyat, de mindenképpen adok neki egy esélyt😊
2023. jan. 22. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!