Mit csináljak a hajammal, hogy ilyen színű legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A minap befestettem a hajam egy részét szőkére (a vége kicsit sárgás lett, de ez nem baj feltétlen, legalábbis szerintem), viszont utána szerettem volna ezüstre/fémesre festeni (ez volt a cél), azonban nem fogta meg a hajfesték. Szinte semmit nem változott, továbbra is szőke. Azért szőkítettem, mert eredeti hajszínem sötét barna és azon nyílván nem látszódott volna meg az ezüst/fémes hajfesték. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ti milyen hajfestéket ajánlotok, ami működne? Egyáltalán lehetséges festett szőkét ezüstre/fémesre, vagy más színre festeni?
A tanácsokat előre is köszönöm!
2022. jún. 9. 08:45
1/3 anonim válasza:
Az ezüsthöz elég világos alap kell, olyasmi szín, mint a banán belseje, ha rezes és nagyon sárgás akkor sajnos nem fogják be.
3/3 anonim válasza:
Milyen szőke most?
Lila toner kellene és lila sampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!