Mit csináljak a hajammal hogy szép legyen?
Csak addig szép még megfésülöm. Utána olyan tincsekbe van külön az összes és nem olyan szép mint amikor megfésülöm. És nem akarom olyan gyakran fesulni mert akkor még nagyon toredezik.
Így is toredezik a vége.
Hátam közepéig ér nagyon világos szőke. Ki van szőkítve az eredeti vilagos barna.
De szerintem nem azért van mert ki van szőkítve mert mikor barna volt akkor is ugyan ilyen volt
Nem lehet, hogy könnyen zsírosodik és amiatt áll tincsekben hamar? Arra mondjuk jó a szárazsampon, ha nem akarsz minden nap hajat mosni, nekem sokat szokott segíteni a helyzeten.
Amúgy sokat számít az is, hogy mit eszel, beviszed-e a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokot, iszol-e eleget
2 naponta mosom mert 3.nap már zsíros de akkor is csak felül. Az alja mindig száraz
Hasznalok rá balzsamot
Hajvégápolót használj, meg azokat a fújós sprayket, amiket nem kell kiöblíteni, néha tegyél fel pakolást is. Abban nincs tapaztalatom, jbob-e a természtes fésű, mint a műanyag (több helyen írják, hogy igen).
belsőleg meg... szedj vitamint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!