Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?

Mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés
Megfésülöm reggel szép sima 5 perc múlva szanaszét áll. Ha kivasalom a hajam akkor max. 3 óráig marad úgy utána megint szanaszét áll. Valaki tud valami tippet? Amúgy vállig érő hajam van. :)

2015. jún. 26. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért van mert a vasalás miatt tönkre van menve a hajad. Vágasd le és ápold, ne vasald.
2015. jún. 26. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak akkor van vasalva ha mondjuk fényképezés van a suliba vagy múltkor mikor kirándulni voltunk és akkor. Egy évbe max 4-szer vasalom.
2015. jún. 26. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Valakinek van hasonló baja? :(
2015. jún. 26. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondom. :( Ezért hordom mindig összekötve (mondjuk így meg mindig bal oldalt állnak ki idegesítő tincsek :( )
2015. jún. 29. 14:41
 5/7 A kérdező kommentje:
ugyan ez :( göndör kis tincsek állnak ki oldalt mikor össze van fogva (mindig) :(
2015. jún. 30. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:

hasonló.. én most teljesen kivagyok készülve :(

11 év után tettem le a vasalót és megzavarodok.. hát hogy nézek ki?!! én is felkötöm, felcsatolom, de így is utálom

2015. júl. 2. 09:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Én tényleg nagyon ritkán vasalom úgy 4 éve lett levágatva azóta ilyen. :(
2015. júl. 3. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!