Mit kezdjek a hajammal hogy ne hulljon?
Figyelt kérdés
Hajhullás elleni sapmont és balzsamot használok, valaki tud ajánli valamit ami hatékonyabb ezeknél?2015. jún. 23. 17:38
1/4 anonim válasza:
Ha bánfit használsz,akkor szerintem most hagyd abba, mert még ronthat is a helyzeten, nekem nem hullott annyira,de elkezdtem használni és csomókban jött a hajam 2 használattól 2 hónapon keresztül...:) egyébként ne gondolj rá annyit, ne számolgasd mennyi jön ki, mert a stressz is rátesz, most napozz minél többet így nyáron, mert az jót tesz és hajmosások után öblítsd le almaecetes vízzel :) Ha meg mindenképp szeretnél rá valamit, akkor vegyél ginseng hajcseppet, nekem az kicsit segített.
2/4 anonim válasza:
Garnier Neril Reaktiv használt nekem, bár mivel Németországból tudtam csak szerezni, így már Bánfit használok, 1 éve hullik, már nem csomókban, de azért hajmosás utána fésülködésnél jó pár szál marad a mosdóban.
+A, B és E vitamin készítményeke sem árt szedni. :)
3/4 anonim válasza:
Ha hullik a hajad akkor orvoshoz kell menni először is.
4/4 anonim válasza:
Nekem a Revalid kapszula segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!