Ebben a korban már rossz döntés lenne?
Középkorú egyedülálló, független férfi vagyok. Szó szerint se kutyám, se macskám. Egy ideje már gondolkodom, h szőkére festetem a hajam. Nem őszül még és nem más ajánlására szeretném a szőkét hanem a magam döntéseként. Eredetileg rövid a stílusa és világos barna a színe, sosem volt festve. Sok férfi ismerősöm szőkíttette korábban hasonló hajukat mint nekem van, de szinte kivétel nélkül elsőre mindnek répa színű lett. Emiatt is hezitáltam eddig.
Fodrászhoz mennék és ott csináltatnám.
Tuti tipp a hajfesték típusát, színét tekintve, h elkerülhessem a répa tónust első festésre is?
Nem lehet elkerülni. Sárga vagy narancs lesz a leszívás után szinte mindenkinek, a haj pigmentjeitől függ. Csak egy normális fodrász nem hagyja úgy, hanem tonizálja, ráfest egy szép színt.
Ha csak 1 árnyalatot akarsz világosítani a természetes hajadon, az egyszerűbb.
Mennyire passzolna a bőröd stílusához a szőke hajszín? Én is az utóbbi időben a szőke szín mellett döntöttem a korábbi vörössel ellentétben.
Mármint az utóbbi egy évben. Szimbolizálni szeretnél a változtatással valamit, vagy inkább csak úgy kedvtelésből gondolod így?
Nekem sincs most háziállatom - talán a nem túl távoli jövőben nem teljesen kizárt, hogy mégis lesz.
Középkorú, egyedülálló nő
Miért lenne "ebben a korban" rossz döntés?
Ha neked tetszik még is mi a fene tart vissza?! :)
Te fejeden van a TE hajad, azt csinálsz vele amit akarsz, egy a lényeg, hogy NEKED legyen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!