Mit gondoltok erről? Valahogy megoldható a haj világosítás? Vágassam le és póthaj? Vagy valamit tudnátok tanácsolni ami rendbe tudná hozni a végét?
Eredetileg szőkésbarna (szürkésbarna) hajam volt. Évekig festettük sötétbarnára.
Márciusban úgy döntöttem kiszőkíttetem a végét. Nem sikerült a legjobban. Elég csunya lett.
Ha ez nem lenne elég nagyon törik azóta a vége, eddig semmi nem volt rá igazán jó.
Hajmosás után ha kifésülöm is a szőke rész eláll a hátamtól olyan lett az állaga.
Az a baj kb most derekamig ér, nagyon rég óta növesztem és imádom hogy ilyen hosszú.
Nagyon el vagyok keseredve a konézete miatt. Jelenleg nől le fentről a sötétbarna rész, így 3 színű a hajam.
Valamilyen fodrász vissza tudná hozni kb az eredeti hajszínemet úgy hogy ne roncsolódjon mégjobban?
Ha nem akkor arra gondoltam levágatom a szőke részt, és csináltatok derékig érő póthajat olyan színben mint az eredeti hajam, csak szebb szőke véggel.
Hő illesztéssel gondoltam. Így mennyi időnként kéne járni vele a fodrászhoz újra rakatni?
Egy hónapban kb mennyit kéne rá költeni?
Te a helyemben levágatnád és rakatnál póthajat?
Vagy próbálnád még rendbe hozni a végét és elmenni valami jó fodrászhoz aki hasonlóra tudja csinálni mint az eredeti?
Tudsz valami jó fodrászt pl Pesten?
Vagy esetleg valami módszert a töredezett hajvégekre?
Nagyon nagyon szépen köszönöm annak aki elolvassa és megpróbál tanácsot adni!! :)
20L
:( fiatalabb vagy nálam és kinyírod a hajad. (nekem combközépig ér, rétegesen tépett fazon+ fufru - 5 év alatt nőtt le a nyakamig érő hosszból, mert nem roncsolom)
Legegyszerűbb és áldozással járó megoldás:
Vágasd fel, akármennyire is fáj s hagyjad lenőni 3-5cm rel a hajadat, hogy az eredeti hajszíned látszodjon a tövénél (lemosható festékkel elfedheted az eredetit ha zavar).
Festesd kb olyanra az egészet amilyen az eredeti hajad és hagyd lenőni az egészet.
Fodrászkodom és nem egy durva esetet láttam, a hajuk érdekében más megoldásokat javasoltam, elmondva hogy az ő ötleteik megölve a hajat hova vezethet (képeket is mutattam).
Volt aki elment máshoz megcsinálni...aztán úgy járt ahogy.
Fiatal vagy te is, használd ki, hogy ebben a korban könnyebben regenerálódik a hajad s most válts vissza eredeti hajadra, élvezd amíg nem őszülsz :'D
Normális esetben akkor festi az ember a haját, ha az őszüléstől cifra a haja színe.
A póthajazgatás, hajtövekre ragasztgatás stb csak gyengíti a hajat nem javaslom.
Ezek mind üzleti/marketing fogások, nem érdeklik őket a hajad csak a pénzed. Festés is ilyen nagyrészben.
Ami ápolja a hajat, hosszútávon hatásos: Diófa levél széttépve kiáztatva kevés langyos vízben.
Sötétbarna víz lesz.
Nagy befőttes üvegben.
Ha pedig használni akarod a megmosott, száraz/félszáraz hajadat egy nagy tálba kiburított diófa levele levébe beáztatod s hagyod picit had szívódjon fel.
Leöblítheted, én néha úgy szárítom meg.
+ a haj meleg nyári időkben jobban nől, érdemes nyár elején a megszokottnál picit többet visszavágni s hagyni nyáron nőni.
A festések gátolják a haj növekedési képességét is (mégegy ok, hogy letedd - de ez csak az én véleményem, te döntesz)
Szia~szia sok sikert és kitartást, ha visszatérsz eredetire.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!