Jó döntés lenne visszafesteni a hajam barnára?
Az a helyzet, hogy szőkítgetve van a hajam, de sajnos nem jó szakembereknél jártam. Így egyaltalán nem kímélték a hajam, és borzasztó munkát végeztek, elrontották a hajam. Máskor tudatosabban fogok fodrászt választani.
Régebben is szőkítve volt a hajam, aztán visszafestettem az eredeti színemre barnára. Kb egy jó évig úgy volt és nagyon szépen helyrejött, megnőtt. Arra vártam hogy helyrejöjjön, hogy aztán újra kiszőkíttessem, mert megerősött és megnőtt már annyira, amit el akartam érni. De ezt az állapotot a fodrászok elcse*ték. Elég csúnya száraz most a hajam és nem tetszik így. Nem tudom hogy különböző termékekkel mennyire lehetne ezt helyrehozni. De az biztos segítene ha visszafesteném barnára, ezt a műveletet már nem bízon fodrászra, itthon is könnyedén megoldjuk, hibázás nélkül. És akkor újra szépen helyrejönne, regenerálódna egy idő után. Aztán meg tényleg elmehetek egy jó profi fodrászhoz aki szép szőkét tud nekem készíteni.
Szóval szerintetek jó ötlet lenne?
Ha most amúgy szép szőke vagy csak az állapotával vagy elégedetlen, akkor első körben probald ki az olaplexet és/vagy a k18-at. Olaplexből főleg a 3-ast és a 6-ost. Illetve ha a színe se az igazi azt festéssel/szunkorrekcioval meg lehet oldani.
Ha hosszabb a hajad vagass belőle(nem 2-3 cm-t, hanem teljesen a tönkre ment részt). Az utana lévő vagasokat meg úgy idozitsd, hogy ha már nagyon akad a fésű akkor vágni kell.
Nekem pl novemberben volt egy erőteljesebb szokitesem, de a fodrász elrontotta. Én ugyan visszafestettem barnára januárban, volt is 2 nagyobb vágás, használtam az olaplex 3 és 6-ot, és mostanra jutottam el oda, hogy alig van töredezett hajszálam.
Én egyébként azért festettem vissza, mert nem állt jól a vilagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!