Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfi szőrtelenítés(vélemény?)

Férfi szőrtelenítés(vélemény?)

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek azokról a férfiakról akik szőrösek, nem borotválják magukat (csak mondjuk arc szörzetet).

Például szerintetek hónaljszőr, fanszőrzet nem árulkodik arról, hogy ápolatlan az illető?

Várom a véleményeket fiúktól, hogy ők mennyire "borotválkoznak", illet lányoktól, hogy mi a vélményük ezekről a férfiakról,fiúkról.

2023. jan. 7. 23:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
64%

26 éves férfiként én a fanszőrt trimmelem nullással a hónaljat pedig hetente borotválom

Plusz a hátamról is leborotválom mert az elég undorító tud lenni

Amúgy kondi és uszoda zuhanyzóban az a tapasztalat, hogy a legtöbb férfi trimmeli a fanazőrét nyáron strandon meg 100-ból ha 5 férfi akinek nincs leborotválva a hónalja szóval a hónalj borotválása a 30-as 40-es 50-es korosztálynál is alapnak látszik

2023. márc. 17. 07:53
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok. Én úgy gondolom, hogy egy heteró férfi ne legyen meztelencsiga.

Az arcomat borotválom. A karom, lábam, hátam, mellem, nem kifejezetten erősen szőrős. Nem egy dzsungel. Meg nem is vartag göndör fekete szőrszálakat kell elképzelni! Így én azt nem bántom. A nemiszervem körül nyáron le szoktam szedni, praktikus okokból. Hónaljamról szintén csak a strandszezonban borotválom, hogy mégse villanjon ki.

Nagyjából ennyi. Nem kaptam még soha olyan visszajelzést, hogy azért mert van némi szőszál a lábamon, és nem teljesen csupasz, igénytelen és ápolatlan lennék.

máj. 20. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!