Férfi szőrtelenítés(vélemény?)
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek azokról a férfiakról akik szőrösek, nem borotválják magukat (csak mondjuk arc szörzetet).
Például szerintetek hónaljszőr, fanszőrzet nem árulkodik arról, hogy ápolatlan az illető?
Várom a véleményeket fiúktól, hogy ők mennyire "borotválkoznak", illet lányoktól, hogy mi a vélményük ezekről a férfiakról,fiúkról.
2023. jan. 7. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Nem zavar/ Ha tényleg ápolt (Hónaljszőr belefér,kar-,láb szőrzet is)
Nem zavar/ Ha tényleg ápolt (Hónalj-, fanszőrzet belefér)
Nem zavar/ Semmi szőr sem a férfin
Zavar/ Ha én tőlem elvárják, hogy ne legyek szőrös (lány opció)
Zavar/ legyen csupasz, nem szeretem a szőrös férfiakat
Csak szavazni akarok (Mi ez a kérdés??) / Ha csak viccből szavazol kérlek erre nyomj
42 szavazat
1/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem jelent ápolatlanságot, ennek ellenére nekem mégis a szőrtelen férfiak tetszenek jobban. De ápolatlanságról szó sincs akkor sem, ha meghagyod.
2/32 anonim válasza:
Arc és nyáron hónalj. A többit minek? Nem vagyok sem sportoló, sem búza.
3/32 anonim válasza:
1-es vagyok, hozzáteszem, hogy ha a láb és a kar szőrös, az viszont bejön.
5/32 anonim válasza:
Én pl a hónalj szőrt undorító igénytelen dolognak tartom kortól, nemtől függetlenül. Sosem hagytam kinőni.
Többi testszőrrel nincs probléma de azért az is ápoltabb, ha nyirva van, nem kell feltétlenül csupaszra.
6/32 anonim válasza:
Hát a csupasz férfi az még kisfiú, ha egy tini lány erre vágyik az normális, de ha egy felnőtt nő, az már egy kicsit érdekes...
7/32 anonim válasza:
Előző vagyok, azt hozzátenném, hogy 21 vagyok és még nincsen teljes arcszőrzetem, de el is fogadtam magamban hogy még kamasz vagyok, az idősebb korosztály egyébként sem tart "férfinek", mert ha rám néznek egy kamaszt látnak, szóval a szőrtelen test valamennyire éretlenséget tükrözhet
8/32 anonim válasza:
Nekem pont úgy tetszik a legjobban a pasi, ahogy a kérdésben leírtad
9/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt nem írtam, hogy írjatok kort és nemet is, mert így csak találgatni tudok.
2023. jan. 8. 08:24
10/32 anonim válasza:
Én férfiként szőrtelenítek, mivel sajnos az egész testem szőrös és zavar. Nem tartom ápolatlannak aki nem teszi, ez mindenkinek a saját döntése. 20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!