Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfi szőrtelenítés(vélemény?)

Férfi szőrtelenítés(vélemény?)

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek azokról a férfiakról akik szőrösek, nem borotválják magukat (csak mondjuk arc szörzetet).

Például szerintetek hónaljszőr, fanszőrzet nem árulkodik arról, hogy ápolatlan az illető?

Várom a véleményeket fiúktól, hogy ők mennyire "borotválkoznak", illet lányoktól, hogy mi a vélményük ezekről a férfiakról,fiúkról.

2023. jan. 7. 23:17
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%
Nem zavar, esetleg trimmelt azért legyen, de az sem zavar ha pucércsiga. Nekem a trimmelt a legjobb.
2023. jan. 13. 18:15
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem ápolatlanság kérdése. Akinek bajusza, vagy szakálla van, de rendszeresen rendben tartja, az ápolatlan?! Ugyan, hogy nem!

Én nyáron szoktam a hónaljamról leszedni, hogy véletlenül se fittyedjen ki. Meg a strandszezonban a nemiszervem kűrül. És ennyi. karomat, lábamat soha nem szőrtelenítettem még. Egy férfin szerintem ennyi belefér, ne legyen teljesen csupasz. Téli időszakban meg mindenhol teljesen natúr vagyok, csak az arcomról szedem le.

2023. jan. 13. 19:04
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Es mi a helyzet a melkas/felsotest szorzettel? Az tetszik a noknek?
2023. jan. 13. 21:14
 24/32 anonim ***** válasza:
58%
#23 Nekem nem.
2023. jan. 13. 21:36
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Fiúként nagyon szőrös vagyok,mindenhol.Az a kategória,ami már férfiaknál is sok. Mindig nagyon zavart,annál is inkább,mert kistiniként is korábban,jobban szőrösödtem a többieknél. Szüleimmel beszéltünk róla,majd anyumtól kaptam egy elektromos testborotvát,hogy ahol zavar,nyugodtan szedjem le. Nyáron a teljes testemről leborotválom,igen,a lábamról is,mert fura volt a felül csupasz,alul bundás effektus. Ilyenkor télre nincs leszedve,de rövidebbre szoktam nyírni.
2023. jan. 14. 06:49
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki extrém módon szőrös, ott érthető. Én már a 40 évet közelítem, de e mellemen valami nagyon kis pehely van csak, egyáltalán nem látványosan szőrös. Engem nem zavar, mástól sem volt még rá panasz. A karom, lábam sem prémes.
2023. jan. 14. 08:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Az arcomat kb 3-4 naponta borotválom. A felsőtestemen elég gyér még a szőr, de ha teljesen kinő, akkor ott is le fogom szedni.

Hónaljamat és a fanszőrzetemet is karban tartom, nyáron hetente, máskor kb havonta-kéthavonta szedem le.

Ami nagyon zavar, az a fenekemen, és a fenekem-combom találkozásánál lévő nagyon dús szőr. Azt valószínű gyantázni kell, mert borotvával nem tudnám leszedni, mert nem látom minden részét és amikor nő ki, akkor veszettül szúrna...

Én úgy gondolom, hogy a szőrös test is lehet ápolt, szép, esztétikus, de nekem inkább a szőrtelen/trimmelt a kényelmes.

20/f

2023. jan. 17. 19:37
 28/32 anonim válasza:
100%

Utolsó, egy idő után úgyis elengeded, mert mindenhol fog nőni akár 3-4 centi hosszúságúak is, a hátadon is, meg még a füledbe is.

Én már igy 40 felé úgy nézek ki mint egy plüssfigura kb, ha egy hétig nem borotválkozok, meg még az orromból is kinő, nem kapok levegőt, meg olyan mintah állandóan tele lenne az orrom, de hiába fújnám.

Volt amikor csipesszel szedtem ki, az is csak ideig óráig, meg a gyanta is.

Utóbbi időben észrevettem, hogy a szemem sarkából is nő kifelé szempilla 2-3 miliméternyi...

2023. jan. 19. 09:11
 29/32 anonim válasza:
26%
Asszony mindig megszivja ha belémharap, telemegy szőrrel a szája, de én vigan harapdálhatom a hasát :D :D
2023. jan. 19. 09:12
 30/32 NTBS ***** válasza:
100%
Szoktam az arcomat, hónaljat és lent.
2023. jan. 30. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!