Férfi szőrtelenítés(vélemény?)
Mi a véleményetek azokról a férfiakról akik szőrösek, nem borotválják magukat (csak mondjuk arc szörzetet).
Például szerintetek hónaljszőr, fanszőrzet nem árulkodik arról, hogy ápolatlan az illető?
Várom a véleményeket fiúktól, hogy ők mennyire "borotválkoznak", illet lányoktól, hogy mi a vélményük ezekről a férfiakról,fiúkról.
Férfi vagyok
Nekem sajna eléggé szőrös a vállam, hátam..
Mivel szedjem le szerintetek?
Testszőrvágó gép?
#12-es
Igen, erre én is kíváncsi lennék férfiak, hogy hogy szőrtelenítitek magatokat és mióta, milyen rendszerességgel (meddig hagyjátok megnőni?)
En férfiént trimmelem a fanszőröm.0-s géppel a hónaljam pedig remdszeresen borotválom
Számomra a szőrös hónalj undorító.
1. Be se lehet kenni rendesen dezodorral 2. Amikor egy férfi ujjatlanban felemeli a hónalját és a szőr szegedtől sopronig ér elég undorító
Hónalj és intim rész legyen rövidre vágva pl. testszőr nyíróval. A többi helyen nem zavar, sőt a szőrzet kimondottan a férfiasság jele számomra.
Szuper szexi egy izmos kidolgozott szőrös férfi mellkas.
N40
+1 szavazat a rövidre vágott hónalj és intim részre. A többi nem számít.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!