Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kollagén: por vagy tabletta?

Kollagén: por vagy tabletta?

Figyelt kérdés

Sok helyről hallottam, olvastam, hogy nem jó semmire, vagy éppen nagyon is jó... szeretnék szedni az ízületeim miatt, viszont nem szeretnék por alapút. A puregold kollagén tablettát néztem, de nem igazán tudok dönteni. Valaki szedi esetleg, tud róla véleményt mondani? Vagy más bevált termék esetleg van e?

Előre is köszönöm a válaszokat

2022. dec. 24. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A port szokták jobban javasolni.
2022. dec. 24. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Komplex ízületvédővel jobban jársz, ha rendszeresen terheled az ízületeket. Ha csak laza edzéseket végzel, vagy egyáltalán nem sportolsz, elég lehet. Egyébként nézd meg, hogy milyen az adott termék "hatóanyag" tartalma, úgy könnyebb dönteni.
2022. dec. 24. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
jav: Ha csak laza edzéseket végzel, vagy egyáltalán nem sportolsz, elég lehet a kollagén.
2022. dec. 24. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Akkor iktass be az étrendedbe gyakrabban körömpörköltet.
2022. dec. 24. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
A kollagént a szervezet állítja elő a tested azon helyén, ahol kell. Ha szájon át viszel be kollagént, abból a gyomorsavban víz és szén-dioxid lesz. Ugyanaz, mintha szódát innál.
2022. dec. 24. 18:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyelőre mégsem edzek, inkább a munka miatt védeném az ízületeimet.
2022. dec. 25. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyjából mindegy, a kollagéntartalma számít.

Több helyen olvastam én is, hogy semmit nem ér, de nekem a térdfájdalom/kattogás teljesen megszűnik, mikor szedem.

2022. dec. 26. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!