Használ itt valaki kollagén + hyaluron tablettát?
Véleményekre lennék kíváncsi. Valóban van látható eredménye? Ha igen, mennyi idő után?
Ha használod, melyik fajtát?
Én biotech-est szedek, szerintem sokat javult a bőröm. Ismerőseim közül is többen megjegyezték, hogy másabb az arcom, kicsit kisimultabb.
Kb az első doboz vége felé vagy a második doboz elején kezdtem el látni változást. De itt most nem arra kell gondolni, hogy hirtelen szép lesz az ember, meg nem nagy változás, csak egy pici.
Én a dr. Chen-féle Kollagén MAX-ot vettem.
Folyamatosan látom, hogy fogyókúrás csoportokban mennyire dícsérik a kollagént, ezért gondoltam, hogy kipróbálom.🙂
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz.
3-as és 5-ös vagyok.
Én keloidra hajlamos vagyok, de a hegem határozottan szebb, mint a korábbi műtéteim hege, de használtam hegkezelőt is.
De azért javasolták, hogy szedjem a kollagént, hogy a bőröm rugalmasabb legyen és nehogy megrepedjen (mellnagyobbítás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!