Babyka07 kérdése:
Ki milyen kollagénz ajánlotok ami hatékony? Márka nevek vagy mg szerint? Por folyadék tabletta? Köszönöm válaszokat.
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 15:36
1/7 anonim válasza:
Gymbeam kollagén por.
Az eper-kivi ízű még finom is. Van izesítetlen azt meg olyan folyadékba kevered ami izre szimpatikus :)
19000 mg kollagént tartalmaz, ami nagyon sok a többi termékhez képest.
2/7 anonim válasza:
Én a Pure Gold kollagénport ajánlom nagyon, abban 2 féle kollagén van, marha és tengeri hal. Ráadásul hialuronsavat is tartalmaz, nekem nagyon szép a bőröm mióta iszom. Van benne még c vitamin és cink is. Sokféle ízben lehet kapni.
3/7 anonim válasza:
#2 Azt hol láttad, hogy tengeri hal kollagén is van benne, nem csak marha?
Én csak azt látom az összetevőknél, hogy marha kollagén. Halról csak annyit, amennyi az Allergén infóknál van.
4/7 anonim válasza:
Amúgy ez a marha meg tengeri dolog mi? Abból készül vagy mi?
Ne nézzetek hülyének légyszi, 1 hónappal ezelőttig azt se tudtam mi az a kollagén
5/7 anonim válasza:
"A Pure Gold Protein CollaGold nagy mennyiségben tartalmaz hidrolizált marha és tengeri kollagént, amelynek szerkezete megegyezik az 1-es és 3-as típusú kollagénnel, amelyek a leggyakrabban előforduló kollagének az emebri szervezetben." Ezt a dobozáról másoltam annak ami nekem is van. Több féle van, azt tudom, hogy van olyan is amiben csak marha kollagén van.
6/7 anonim válasza:
Igen, már látom van az arany dobozos Pure gold kollagén és a fehér dobozos collagold. Eddig a fehérrel még nem találkoztam, de most láttam az oldalukon és abban tényleg hal is van :)
7/7 anonim válasza:
Bodyselect málnás kollagén! Imádom ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!