Oroklodeses kopaszodas, vagy megse?
Elég sokat olvastam a témában, mert így 30on túl mintha nekem is kissé hátrébb csúszott volna a hajvonal.
Semmi világmegváltó dolgot nem olvastam, csak hogy fontos a genetika és a magas glikémiás indexű ételek sokat ronthatnak a helyzeten. Abban biztos vagyok, hogy a táplálkozás fontos.
1#
Cukorbetegként, diéta mellett is kopaszodom 😀 kb. 40 évesen kezdődött.
Apukám nem kopaszodott fiatalon, csak most 90 évesen kezdődött nála nemrég. Anyukám haja sem ritkult meg, ő 78 évesen halt meg két éve. Nagyszülöimnél sem volt hajprobléma, nagyapáim nem kopaszodtak, nagymamáimnak pedig nagyon szép hosszú hajkoronájuk volt.
51 éves vagyok, elől középen szépen magasodik a homlokom 😀 Már a teljes felső részén szinte nincsenek hajszálak. Ha nem vágatom vagy vágom rövidre a meglévő hajamat, akkor úgy nézek ki, akár egy cirkuszi bohóc. 🤡🤣
A táplálkozás fontos, de nem befolyásolja a hajat. Én is szedtem pár éve hajserkentő pajzsmirigy tablettát, vettem hajnövesztő szereket... De nem értek semmit!
(meglehet, meg kéne kérdezni szüleim régi, 52 évvel ezelőtti postását, ő kopaszodik-e 🤔🙃🤣)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!