Nagyon zsírosodik a hajam, második nap már zsíros, de 4naponta mosom.Kamaszodás? Miért van ez?
Figyelt kérdés
kénes samponokat már próbáltam, de azoktól meg nagyon viszket a fejbőröm, olyan, mintha pattanás lenne rajta és büdös is... :S:S de már hajmosás után lehet érezni!!(nem olyan hosszú, kleopátra fazonú barna hajam van) ezenkivül mindenhol szőrös vagyok :S :S már nagyon zavar, légyszí segítsetek, mit tegyek?? (14múltam lány)2008. dec. 25. 19:00
1/2 anonim válasza:
Moss hajat szappannal, az szárítja!
2/2 anonim válasza:
Igen, ez a kamaszkor "szépsége". A hajra nekem sincs jobb ötletem az előzőnél és a szőrre se azon kívül, hogy szedd le ha nem tetszik. Borotva, krém, epillátor, ha megengetheted magadnak és szüleid engedik esetleg végleges, de azt még egyenlőre nem javaslom. Ja és szerintem a kezedet meg a hasadat ne borotváld, mert senkit nem zavar az a picike szőr, csak mostanában ez lett a "menő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!