Lányok meddig ér a hajatok és milyen színű? Ha fested milyen színű az eredeti és milyenre fested? Korod?
A lány már nem az én megnevezésem, de pont 2 hete lett 20 év után ismét az eredeti színre festve a hajam: sötétbarna. Voltam sokáig szőke melírral, majd sok évig vörös minden árnyalatban. Most vissza akarok térni a szőkés melírozáshoz tavaszra és ahhoz kell a vöröstől megszabadulni. 52
A lányom most 18, az elmúlt 3 évben volt szőke, rose gold, kék, lila, majd ír vörössel kezdte és a sötétvörös, piros sokféle változatát kipróbálta, most épp barna és hétvégén lesz festve még sötétebb barnára, már megvettük a hajfestéket. Nagyon jól állt neki mind, a gimiben kipróbált sokféle stílust amíg rátalált arra ami jó neki, de folyamatosan változik. Végül is erről szól ez az időszak. :)
Csípőig érő sötétbarna (természetes) hajam van.
22
Derékig érő fekete hajam van.
Eredetileg szőke vagyok
30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!