Melyik a legagresszívabb, leghatásosabb miteszer eltávolító??
Figyelt kérdés
Kérlek, HELP! Pali vagyok nem értek hozzá. Anno párom kinyomkodta de azt nem akarom, mert szerintem nem tesz jót a bőrnek hosszútávon. Aki segít nekem, annak küldök egy milka csokit! (persze csak virtuálisan) 🤭😊
Jah és előre is köszi, puszi.
2022. nov. 22. 21:16
1/7 anonim válasza:
A kéz.
Használj a bőrtípusodnak megfelelő hámlasztót
2/7 anonim válasza:
Egy full bőrápolási rutin kéne lehetőleg.
Annak része a hámlasztó, de nem elég.
Jelenleg miből áll a bőrápolásod?
3/7 anonim válasza:
Nem a bőrápoláson múlik, az lenne a természetes hogy nincs semmilyen miteszered, bőrápolási rutin ide vagy oda.
Menj el bőrgyógyászhoz, simán lehet allergia vagy túlzott faggyútermelés.
5/7 anonim válasza:
A két ujjad, amivel kitermeled+szolárium.
6/7 anonim válasza:
Jézusom, #5-re még véletlenül se hallgass :D
7/7 anonim válasza:
Kedves 6-os, mi a baj azzal, ha szakszerűen ki vannak termelve a komedók? Nekem anno rengeteg volt. Bőr felpuhítva, kigőzölve, majd mind kinyomva. Főleg az orromból csokorban jöttek, némelyik szinte ropogott. Ha maradnak, akkor pattanásokká fejlődnek. Utána egy jó szoli mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!