Mi volt a leghatásosabb dolog, ami segített rendbe tenni az aknés arcodat?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 14:48
1/9 Metionin válasza:
Ételallergia kivizsgálása és ennek megfelelő étkezés (nálam a tej volt a probléma)
Szalicilsavas szérum és niacinamid
Teafás szappan (a régi Yamunás)
Neem növény tartalmú arclemosó
Illetve a hátamra a Nesti Dante fekete szappan csodaszer
2/9 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb sajnálatomra a legtöbbet az segített, hogy nem eszem tejterméket (a sajt hiányzik, a többit már megszoktam és tudom mással pótolni). Előtte is volt egy jó arcápolási rutinom, de addig így is voltak pattanásaim. Azóta drasztikusan kevesebb. Hámlasztó is bevált pluszban.
3/9 anonim válasza:
A tinikorból való kilépés, és a kellő arckrémezés. (Benton aloés cuccait használom, nem olcsó, de nagyon megéri.)
4/9 anonim válasza:
Akneroxid. Először töményen az aknékra. Később pedig a hidratálóba keverve.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. máj. 6. 21:14
6/9 anonim válasza:
Őszintén? Sem a gyógyszerek,sem a csodakrémek nem használtak.
Ami segített: jó bőrápolási rutin,heti 1x hámlasztó,mindennap hidratáló és tisztítás.Természetes napfény,és egy profi kozmetikus,aki gépekkel kezel.És természetesen az idő.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 Köszi a választ! Megosztanád esetleg a rutinodat termékekkel együtt, illetve hogy a kozmetikusnál milyen kezeléseket szoktál kérni? Nagyon köszönöm :)
2021. máj. 15. 16:24
8/9 anonim válasza:
Persze:) termékekben nincs semmi extra,nekem legalábbis a minőségibb arckrémek sem váltak be a brutál aknés bőrömre.Nivea termékeket használok főként,egy héten egyszer használom az Anew C vitaminos melegítő hatású hámlasztóját.Reggel alapos tisztítás,és hidratálás.Kozmetikusom nekem mindig nagykezelést csinál: savas hámlasztás és mezopen kezelés.(dermaroller újabb változata).Nekem valószínűleg az idő is segített,hogy végre kiléptem a tinikorból,de mióta kezelésekre járok,milliószor szebb a bőröm.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! A kozmetikuson én is gondolkodom. Egyébként amióta bevezettem a hámlasztást a rutinomba (kb. egy hónapja, gyengéd kémiai hámlasztóval minden másnap), nekem is kezd javulni a bőröm. De még nagyon az elején vagyok a folyamatnak persze, úgyhogy nem szeretném még elkiabálni a dolgokat.
2021. máj. 15. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!