Mi a leghatásosabb sampon, balzsam vagy hajvitamin stb?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy hosszú vékonyszálú sérült hajam van ami hullik és már több féle sampont kipróbáltam de nem vált be most revalid hajvitamint szedek de annak se értem a hatását. Komolyan már nem tudom mi hozná rende de a lényeg hogy nem akarok rövid hajat
Esetleg hairbunny gumi vitamin vagy valamilyen sampon balzsamot vagy termék család? Vagy esetleg más hak vitamin
Kerastase Bain Densifique sampon. Drága, de megéri.
2021. márc. 12. 19:24
2/13 anonim válasza:
Szia! Nekem a garnier fructis narancssárga sampon es a hozzá tartozó balzsam vált be plusz az ezekhez tartozó hajápoló krém, ne moss nagyon meleg vizzel hajat, ill. mikor leöblíted a balzsamot, hidegebb vizet hasznalj, ez "lezarja" a hajat es kevesbe fog serulni, ne szaritsd, vasald,fogd össze estére.
2021. márc. 12. 20:41
3/13 anonim válasza:
Ahhoz hogy a haj szép legyen belülről kell táplálnodaz étkezéseddel: [link]
Sampon van nekem a Herbal Essence Kókuszos és argán olajosak váltak be.
2021. márc. 12. 21:11
4/13 anonim válasza:
Garnier, Herbal ... :D Istenem, fodrászok rémálmai ezek a termékek.
Kérdező!
Olaplex
Kerastase
Redken
L'Oreal Professionel (nem, nem a L'Oreal Paris vonal)
2021. márc. 12. 22:16
5/13 A kérdező kommentje:
Hairbunny hajvitaminról mi a véleményetek?
2021. márc. 13. 00:39
6/13 anonim válasza:
Szerintem a 10 ezres hajvitaminok semmit nem érnek. Ha mindenáron akarsz valami vitamint szedni, szerintem pár ezerért is találsz jót a DM-ben, vagy patikában. Nekem sampon is okozott hajhullást (szulfátmentes), de ha nagyon komolyan hullik a hajad évszaktól függetlenül, lehet nem ártana jobban utána nézni. Az előző jól írta, professzionális termékeket kell használni! Ma már a drogériás termékek árai közelítenek a pro cuccokéhoz... A hosszú haj eleve sérülékeny, mivel a vége már "öreg" és sok surlódás (pl. a párnával) és a hő sem tesz neki túl jót. Én éjszakára mindig befonom, vagy a fejem tetejére kis lazább konytba fogom a hajam. Ha szárítod/vasalod, nagyon fontos egy jó minőségű hővédő, a végére pedig egy hajvégápoló. L'Oreal Professionel pl. egy tök jó márka, és még nem is olyan vészes az ára, de sokáig kitart. :)
2021. márc. 13. 09:37
7/13 anonim válasza:
A drága termékek általában pénzkidobás. Voltam Olaplex kezelésen, 13 ezerért, semmit nem használt. Vettem 10 ezres Kerastase termékeket, semmivel sem jobbak, mint az 1500 forintos dm-es termékek. Sőt, nekem a sima Elseve piros sampon és balzsam vált be. Szóval ne ár alapján válogass. Hajvitamint is felesleges külön venni, elég C, D és multivitamint szedni, nekem attól is ugyanúgy nő.
2021. márc. 13. 11:28
8/13 anonim válasza:
Nem mindig a méregdrága, fodrászok által ajánlott termékek a jobbak.
Egészséges vitamindús étkezést folytatok, a Johnson and Johnson samponnal is ugyanolyan szép, fényes és egészséges hosszú volt a hajam, mint most a Herbal Essence samponnal.
Fodrászhoz se járok. Hajvégeimet párom vágja le. Irigylésre méltó szép hajam van.
2021. márc. 13. 11:45
9/13 anonim válasza:
8: Nem vagyunk egyformák. Neked nincs problémád, a kérdezőnek meg van. Attól, hogy neked a gyönyörű hajadra jó a drogériás gagyi, a kérdező gondja nem fog megoldódni.
2021. márc. 13. 11:55
10/13 anonim válasza:
#9 én tapasztalatból írtam, hogy a drágább termékektől nem lett selymesebb meg fényesebb a hajam. Nekem alapból göndör, száraz és szőkített. A sima “gagyi” dm-es meg fodrászkellékes termékektől szebb lett, mint a többtízezres kezelésektől meg termékektől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!