Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a leghatásosabb sampon,...

Mi a leghatásosabb sampon, balzsam vagy hajvitamin stb?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy hosszú vékonyszálú sérült hajam van ami hullik és már több féle sampont kipróbáltam de nem vált be most revalid hajvitamint szedek de annak se értem a hatását. Komolyan már nem tudom mi hozná rende de a lényeg hogy nem akarok rövid hajat

Esetleg hairbunny gumi vitamin vagy valamilyen sampon balzsamot vagy termék család? Vagy esetleg más hak vitamin

Előre is köszönöm

#haj #sampon #vitamin #Balzsamot
2021. márc. 12. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Attól, mert valami drága és a fodrász "ajánlja", még lehet hulladék és káros, az összetevői miatt.

Gondolom ezek nem természetes és mindentől mentes összetevőkből álló termékek.

2021. márc. 13. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért vannak lepontozva azok, akik TAPASZTALATBÓL leírják, hogy a drága termékek nem feltétlenül jobbak? Kit zavar az, hogy egyesek segítő szándékkal leírják a véleményüket? De ha valakinek az a jó, hogy kiad 50 ezret kezelésekre meg drága termékekre és semmivel sem lesz szebb a haja, hát hajrá. A hülye úgyis csak a saját hibájából tanul, az okos másokéból🤷🏼‍♀️
2021. márc. 14. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Mert egyeseknek az IQ-szintje csak addig terjed, hogy azt hiszik, hogy csak az a jó, ami méreg drága, a többi meg gagyi és semmire se jó.

2021. márc. 14. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!