Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik arclemosó terméket...

Melyik arclemosó terméket tartjátok a leghatásosabbnak?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok,viszont sok mindenre allergiás vagyok,ezt pedig nehezíti a zsíros bőrtípusom,ezért sok a gyulladás a börömön.Ezek tudatában szeretnék segítséget/tippet kérni,amit előre is köszönök szépen!

2020. dec. 6. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Balea med ultra sensitive
2020. dec. 6. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Érzékeny bőrre valót próbálj. Garnier és Nivea is van, meglátod neked melyik jön be.

[link]

Ajánlom a BHA savas termékeket is. Bár nem biztos hogy a te bőröd nem lesz érzékeny de egy próbát megér, mert kifejezetten pattanásos zsíros bőrre ajánlott.

2020. dec. 7. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

+1 a Balea med-re

Meg egy krém is mindenképpen kellene pl. az Ordinary Natural moisturizing factors + HA jó

A zsírosság ellen pedig valamilyen szérumot lenne érdemes használni, pl. niacinamid vagy g&g aPAD - ezekről egyébként pl. a Skinsmart oldalán tudsz tájékozódni

Emellett ha bármit veszel az arcodra, mindenképpen nézd át az összetevőit, és kerüld azokat a termékeket, amik alkoholt vagy parfümöt/bármilyen más illatanyagot tartalmaznak.

2020. dec. 7. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ajánlom a Garnier-től a micellás arcmosóját. Nekem csak a zöld kupakú vált be,a rózsaszín nem. Nem tudok ilyen speckó krémeket mondani,egyrészt nem merek nagyon semmit az arcomra kenni,másrészt ha nem jó akkor meg pénzkidobás. Nekem is zsírosabbak típusú az arcom,ez picit szárít rajta. De szerintem kezdetben ne minden nap kend át vele az arcod,mert úgy hirtelen fog gyorsan száradni és ezért a bőrös több zsírt fog termelni hogy ne legyen száraz,ez pedig több pattanáshoz/gyulladáshoz vezet.
2020. dec. 7. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Könyörgöm, hogy ne drogériás terméket válassz! :) Évekig használtam őket, majd rájöttem hogy csak közérzetjavításra alkalmasak, de nem szüntetik meg a problémát. Nagyon ajánlom a Purito géles arclemosóját, a Deák téri Tinamu Beautyban tudod beszerezni, de ott rengeteget segítenek a lányok hogy mit is válassz, ami neked segít. Teljesen megfizethető kategória, itthon még nem annyira ismert ez a márka, de ha utána olvasol rengeteg jót írnak róla! :)
2020. dec. 7. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Hát a lemosó nem is problémamegoldásra van, hanem arra hogy letisztítsa az arcát... Nem értem minek ide ez a félelemkeltés, nem fog lerohadni az arca senkinek egy drogériás lemosótól. Semmi különleges nincs egy drágább vagy nem drogériás termékben. Egyszerű felületaktív anyagok ami leszedi a mocskot a fejedről. A balea med amit többen is felhoztunk pont hogy egy mindenmentes egyszerű cucc, attól hogy drogériás semmivel nem rosszabb mint a szent purito
2020. dec. 8. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:
35%
De, az is a probléma megoldásáért szolgál, mivel nem mindegy milyen bőrt, milyen lemosóval tisztítasz, egy nem neked valóval többet árthatsz vele. Semmi baj a Balea med-el, amennyiben mindenmentes, és is használtam már az arcmaszkjukat. Nagyátlagban írtam jó tanácsként, hogy ne vegye a Nivea Garnier Balea (többi terméke) és társait, amik tele vannak nem arcra való anyagokkal, amik ráadásul szárítanak is. Én adtam egy tanácsot hogy mit használjon, vagy hogy hol kérjen segítséget. Nem értem miért kell degradáló megjegyzést tenni a “szent” Puritora, amikor nem is ismered. Remélem azért megengeded hogy legyen saját véleményem. Nem értem miért kell reagálni a másik válaszára, amikor nem ír semmi haszontalant, és nem is neked szól. Használd a Balea-t, én meg használom a Puritot, a kérdező meg eldönti hogy melyik szimpatikusabb neki, tök egyszerű a matek, nem? :)
2020. dec. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!