Fodrászok! Hajfestéssel kapcsolatban kérdeznék?!
#2-es: A tönkrement haj alatt igazából azt értettem, hogy nagyon eltört a vége mindig, meg nagyon összegubancolódott, alig bírtam megfésülködni egy ideig, hiába kentem rá akármilyen hajpakolást, vagy balzsamot. Kínszenvedés volt a fésülködés egészen addig, amíg le nem nőtt a szőke rész. Mostmár teljesen lenőtt, már csak barna vagyok, és újra meg tudok fésülködni mindenféle szenvedés nélkül :) Nagyon finom selymes, puha a hajam, csak úgy siklik rajta a fésű, még akkor is, ha nem tettem rá balzsamot. Nem töredezik. Csak nem tetszik a színe így, olyan élettelen vagy hogy mondjam.. fakó.. szeretném feldobni.
Budapesten a White Hair szalonban voltam egyébként, ott csinálták nekem a balayage festést. Elmondták mivel mossam a hajam, még náluk vettem sampont is, ilyen lila színűt, azt mondták hogy ez jó szőke hajra. Hajpakolásokat vettem, mindent csináltam, de semmi nem használt.
Szóval igazából csak a fésülés-szenvedés, a száraz szalma szerű hajvégek miatt írtam azt, hogy "tönkrement".
a lila samponok hamvasítók, azok sárgaság ellen jók. Azt vehetsz a drogériában is a többi, csak fodrász marketing :)
hajvégápoló olajat ne sajnáld, és használj olyan balzsamot IS amit nem kell kimosni a hajból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!