Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 17 éves lányotoknak megengedné...

17 éves lányotoknak megengednétek, hogy befesse a haját?

Figyelt kérdés
Nem az egész haját, csak pár tincset

2021. aug. 31. 19:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Van aki 17 évesen már ki van égve vagy már anyuka. Úgy gondolom egy kis hajfestéssel nincs semmi baj.
2021. aug. 31. 19:42
 2/17 anonim ***** válasza:
20%

17 éves lány vagyok. Úgyhogy azt hiszem reális választ tudok adni mit tehetne.

Nekem sosem volt festve a hajam és nem is nagyon szeretném. Sosem volt téma.

Mostanaban viszont azt látom hogy a 12 évesek is festett hajjal szaladgálnak, ami megrosszabb hogy 6-8 évesen nyáron már színezővel festett.

Egyátalán nem értek ezzel egyet, a haját nagyon gyorsan tönkre lehet tenni. Szerintem 14-15 éves kor felett, normális keretek között, abszolút lehet hajatfesteni, ha pár tincsrol van szó, nyugodtan szerintem, nem a világ vége.

2021. aug. 31. 19:45
 3/17 Metionin ***** válasza:
90%
Persze. Az csak haj. Nekem is megengedték 16 évesen pedig anyám szigorú volt.
2021. aug. 31. 20:38
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Persze. Akár az egészet is. Én is kipróbáltam pár hajszínt tiniként. Nem lett semmi bajom tőle. És a hajamnak sem.
2021. aug. 31. 20:38
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Arra esetleg volna ötletetek, hogyan győzhetném meg az apámat erről? Nagyon konzervatív és régimódi, ő nem engedi meg nekem. :(

2021. aug. 31. 20:51
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

A konzervatív emberek ilyenek. Esetleg próbáld neki elmagyarazni, hogy ezzel nem teszed tönkre a hajad, fodrász/hozzaerto csinálja. Nem tudom pontosan hogy gondoltad hogy pár tincset, ezt légyszi írd le. Mondd hogy pár mosás után kijön, csak kiprobalod..

Ha nem akkor nem. Várd meg míg 18 leszel és akkor menj be egy fodrászhoz a tudta nélkül és mikor kész van menj haza, hogy mostmar kész :D

2021. aug. 31. 20:56
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
5.osztaly utáni nyári szünetben a lányom hajat kivilagositottam és rózsaszínre festettem. 11 éves volt.
2021. aug. 31. 21:12
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Majd ha betöltötte a 18-at/ illetve elköltözött és eltartja magát, akkor azt csinál a hajával amit akar, de addig nem.
2021. aug. 31. 23:19
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Szomorú, hogy 2021 ben még mindig vannak olyanok akik nem hagyják a gyereküket élni, és kiölnek ezzel minden egyediséget belőlük. Ha nem árt vele magának és a környezetének akkor mit számít főleg ha ilyen mulandó és nem költséges dolog.
2021. szept. 1. 00:12
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Simán.

Attól az embertől pedig soha nem fogadnék meg semmilyen tanácsot, aki mást a hajszíne, sminkje és hasonlók miatt ítél meg. Akkor is voltak ilyen némber szar pedagógusok, mikor én voltam középiskolás, akkor is undorítónak tartottam, hogy egy értelmes, jól tanuló, éleseszű gyereket azért háborgattak, mert próbálgatta a stílusát.

Hadd csinálják, könyörgöm, gyerekek, mikor máskor tennék, ügyvédként vagy bankárként vagy mikor már őszül? Még egyetemista koromban én is kitomboltam magam ilyesmivel, ha már a középiskola ilyen megrögzött volt. Mondjuk nekem a szakmámban is maradhatott volna akármilyen a külsőm, szerencsére nálunk csak a tudást nézik.

2021. szept. 1. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!