Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 17 éves lányotoknak megengedné...

17 éves lányotoknak megengednétek, hogy befesse a haját?

Figyelt kérdés
Nem az egész haját, csak pár tincset

2021. aug. 31. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
9. A hajfesték károsítja a hajat, és nincs ingyen. Ilyesmire biztos nem adnék ki pénzt. Felesleges pénzkidobás. Ezen kívül nem úgy nevelem a gyerekem, hogy hajfestéssel tudja csak kifejezni az egyéniségét. Az belülről jön, nem azzal, ha valaki hajat pingál, 6 kg vakolatot ken magára, kilyuggatja a bőrét stb.
2021. szept. 1. 01:22
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Akkor leegyszerűsítem neked. A hajfesték közel nem károsít drasztikus módon max ha éveken át fested és szőkíted ápolás nélkül, arról nem beszélve hogy a hajának ez nem fáj ergó ártani nem árt vele magának. Válaszomban azt írtam hogy nem költséges ami nem egyenlő az ingyennel Nincs ingyen de nem is eget verő összeg 1 doboz hajfesték az hogy te nem adnál rá ki egyéni döntés.

Az önkifejezés egyik eszköze pedig egyik embernek lehet a külső, másiknak a festés, a harmadiknak smink a másiknak meg más, ha valaki úgy érzi a külsejével is ki szeretné magát fejezni, ezáltal boldogabb lenni ezt szándékosan akadályozni nagyobb kárt okoz mint hagyni. Ha piercinget akar akkor csináltasson, 17 évesen már van annyi esze, hogy át tudja gondolni hameg mégsem akkor kiveszi és összeforr.

De ilyen felfogás mellett nem kell csodálkozni ha majd a gyerek idősebb korára majd azon fog agyalni hogy bár megtehettem volna ezt korábban és már hamarabb is lehettem volna boldogabb.

2021. szept. 1. 01:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk se engedték anno. Megoldottuk, befestettük és vállaltuk a felelősséget. Vagy aki ismert fodrászt, elment és bemelírozta neki. Le lehet pontozni nyugodtan, csak őszintén leírom, ami tény az tény. Smink ugyanez. Volt miatta pár vita, de nem volt más választás el kellett fogadniuk. Pár évre rá csak nevettünk az egészen, mennyire fel lett nagyítva akkoriban ez az egész. Hiszen nem lettem más ember (sem szajha, sem erkölcstelen), csak kerestem még önmagamat. Ha nagyon konzervatívak és nem akarsz vitatkozni, akkor várj még egy évet. Az is lehet, hogy addigra meggondolod magad. Ha pedig nem, addigra már nagykorú leszel és tényleg nem szólhatnak bele ilyen apróságokba. A válaszom egyébként igen, megengedném.

24/L

2021. szept. 1. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#11 remélem, akkor a gyerek arcát naponta kened fényvédővel és nem fogkrénet, citromot, napozást meg fogamzásgátlót javasolsz a pattanásaira, hanem szalicilsavval és niacinamiddal kenegeted

Milyen kár lenne, ha kiderülne, hogy undorítóan tönkreteszed a bőrét, mert az kevésbé látszik, mintha a haja lenne más színű. Még a végén nem csak hinnénk rólad, hogy idióta vagy, hanem tudnánk is.

Remélem, tesizni szivacsozott cipőben tesizik és nem a gumitalpú szarrágószülő cipőt vettétek neki, hogy abban koptassa az ízületeit futás közben.

Puszi

2021. szept. 1. 15:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen haza alitottam fekete hajjal előtte barna voltam (nem kis mosható festek) anyum csak annyit mondott hogy máskor figyeljek hogy kimoshato vegyek de aztán rá 1-2 hónapra már ő festette a hajam🤣
2021. szept. 1. 18:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen már úgy festi a haját, ahogy akarja. Ezt nagyon túlzásnak gondolom szülőként szabályozni.

29f

2021. szept. 2. 07:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én először 14 évesen festettem be (2001-ben), így képmutatás lenne tiltani. De mivel régóta festem, nekem ez nem ilyen misztikus, félelmetes dolog. Nem csak megengedném, segítenék is, ha szeretné.
2021. szept. 4. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!