Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik a tapasztalataitok hajfest...

Mik a tapasztalataitok hajfestéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt nő le, mióta festitek milyen a hajatok állapota? Mivel ápolátok?

2020. júl. 10. 17:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Ápoljátok*
2020. júl. 10. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem olyan jók, de szeretem ha van benne szőke. Balayage/ombrem van kB 7 éve. Olyan szempontból jó hogy akkor festetem amikor olyanom van nem csúnya (szerintem) amikor lenő. Amikor festett barna voltam akkor olyan 3 hónaponta festettem. A hajam nem bírja a szőkítést, törik, sokat kell vele foglalkoznom hogy normális állapotú legyen. Szerintem azt nem is bírná ha full szőke lenne így balayaggal leghamarabb fél évente csináltatok újra és így is szar. De persze ez mind a hajadtól függ.
2020. júl. 10. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
13 éve festem a hajam, voltam már fekete, barna, vörös, szőke, aztán megint fekete és így tovább. Jelenleg világos szőke vagyok, most festettem 1 hete de már 5. napon látom a lenövést ezért lehet hogy eredeti hajszínemre váltok. Egyébként 3. héten már zavaróan le van nőve. Heti 2-3x mosok hajat, Pantene samponnal és balzsammal, 2 féle hajolajat teszek a törölköző száraz hajamra és 2 hetente Kallos Latte pakolást rakok fel. Néha szoktam vasalni is de csak havonta 3-4 alkalommal. Szőkéhez képest elfogadható állapotban van.
2020. júl. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!