Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elseve? Schauma? Gliss Kur?...

Elseve? Schauma? Gliss Kur? ---segítseteeeek. (a részletek lent)

Figyelt kérdés

A problémám az,hogy mindig is fénytelen,száraz,kissé durva és nagyon hamar töredezik a hajam. Eddig pantene-t használtam,de eldöntöttem,váltok. Semmit nem segít.

E között a 3 termék között vacilálok -kérlek segítsetek(elseve,schauma,gliss kur),és nem igazán tudom,hogy melyik lenne a jobb.

Nektek milyen samponok,balzsamok,hajpakolások váltak be,amik szép üde,,puha tapintású és nem száraz hajat varázsoltak?

Ezekkel a termékekkel tapasztalatok,tippek? (még nem használtam egyiket sem)

Egyébként szétnéztem a neten és ha elseve akkor: [link] ,ha gliss kur: [link] ezekre gondolok. Schaumaban pedig nem tudom. JÓ egyáltalán a schauma? És ha igen akkor melyik fajta jó a hajtöredezés ellen?

Egyébként a hajam félhosszú néha hullámos, barna,ha ez segít.

Jaj,és melyik termékek jók a hajkiegyenesítésre?

Bocsi,ezért a rengetek kérdésért,de tanácstalan vagyok,és szeretnék már végre egy puha tapintású,erős hajat.

Köszönöm előre is :)

17L

2010. szept. 27. 17:02
 1/4 A kérdező kommentje:

Jaj,2x linkeltem ugyanazt :D bocsi

Gliss kur- [link]

Elfelejtettem,hogy megköszönném ha inkább linkelnétek is a termékeket,amit javasoltok majd,ha lehet. :)

2010. szept. 27. 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Sh,nemhiszem el--- :D :D

na ez--- [link]

2010. szept. 27. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem a gliss kur eleinte nagyon jó volt, de lehet, hogy hozzászokott a hajam, mert mostanában elég semmilyen a hajam tőle! Van egy elseve balzsamom (illetve 2) amit nagyon szeretek [link] ez elég jó

ezt pedig nagyon-nagyon imádom, csak szerintem kivonták a forgalomból :( [link]

de sztem amit te linkeltél elseve full restore az is jó lehet!

2010. szept. 27. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
a rózsaszin elseve-t próbáld ki.amugy schaumat semmiféle képpen ne vegyél mert sz*rt sem ér!
2010. szept. 28. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!