Tényleg akkor is kellene használni a fényvédőt ha egész nap nem mész ki a lakásból?
Nagyon sokáig nem tudtam hogy ennyire fontos a fényvédő, mivel soha nem napozok konkrétan évek óta nem is használtam…
Most olvasok olyan írásokat hogy a függönyön is átmegy az uv…
Nehezen hiszem el hogy sötét függöny mellett a lakásban fel kellene kenni a fenyvedot… nevetségesnek tűnik
Én itthonról dolgozom, amúgy szinte soha nem szoktam menni sehova, csak a boltba ami 5 percre van
Tényleg a sötét szobában is kellene a fényvédő?
Most vagyok 30, nagyon fehér a borom, de mivel kb 10 éve napoztam utoljára, és alig vagyok kint, azóta alig használtam fenyvedot…
Nincs rancom meg, nagyon sápadt hullafehér vagyok… ezt már elrontottam?
A nők többsége elvileg iszonyatosan figyel arra hogy fényvédőt használja minden nap. Még árnyékban meg felhős időben is. Persze valószínűleg egyébként hogy a többség csak megjátssza magát és azért mondja, mert most mindenhol erről van szó és így akarnak ők is menők lenni…
A napfényt én nem fogom tudni beiktatni az életembe, maximum ha nagyon ritkán kimegyek a házból, és épp süt a nap. Amióta Pandémia van szó szerint azon az 5 percen kívül ami lemegyek a boltba nem ért nap. Antiszociális vagyok, és pont hogy rosszul vagyok a fénytől meg a naptól úgyhogy, hiába is lenne elvileg jó néha a napfény, nekem ez kimarad az életéből mert nem megyek sehova. 2,5 éve szó szerint csak itthon vagyon a laptop előtt.
Emiatt sem vettem fenyvedot, mert ilyen élethez minek… gondoltam én

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!