Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! A "Balea intim hideggy...

Csajok! A "Balea intim hideggyantát bikini vonalra" szoktàtok az egész nemiszerveteken használni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de még nem próbáltam. Köszönöm előre is az értelmes válaszokat.

2019. aug. 18. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Lehet rá igen, (csak azért bikinivonalra a neve mert diszkréten akarják ráírni)

Viszont nekem nem vált be semmilyen hideggyanta pedig sokat próbáltam. A balea egy olcsóbb de nem rosszabb mint a többi, viszont nekem csak a karomon működött ahol pihék vannak. A lábamon kicsit erősebb (de azért nem vagyok jeti) na ott már alig szedett ki valamit. A nemi szerven, meg hónaljon esélytelen hogy bármit kiszedjen.

Nem akarlak lebeszélni mert lehet hogy neked beválik ha olyan gyenge a szőröd, de majd meglátod.

Egy tipp: ha ragaszkodsz a hideggyantához akkor legalább melegítsd fel rendesen, igy lehet növelni a hatékonyságát. Azt írja a papírja hogy a kezeid között kell összedörzsölni, de ez nem elég, én hajszárítóval csinàltam, vagy nekinyomtam egy régóta égő, àtforrósodott lámpának.

2019. aug. 18. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged. Megfogadom a tanacsaidat! 😊
2019. aug. 18. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a veet jött be
2019. aug. 18. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
En probaltam de csak tepett. Keresni kel egy jofrj kozmetikust. :D
2019. aug. 19. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt használom, de mivel gyerekként hülye voltam, így már 11 éves korom óta borotválom magam lent(mert ht ha a nővéremnek szabad nekem miért nem :D ) Szóval nagyon NAGYON erős a szőr, de a 95 % leszedte. Én a szemérem dombomon használtam, és kb 5-10 szál maradt ott a hatalmas erdőből.(Bocs a megfogalmazásért :D ) Nem fogok hazudni a letépés után fájt mint állat, de max 5-10 mp alatt el is múlt.

Nem tudom olvassa-e még valaki, de remélem tudtam segíteni!

18/L

2020. máj. 26. 20:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket
2020. júl. 30. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!