Csajok! A "Balea intim hideggyantát bikini vonalra" szoktàtok az egész nemiszerveteken használni?
Lehet rá igen, (csak azért bikinivonalra a neve mert diszkréten akarják ráírni)
Viszont nekem nem vált be semmilyen hideggyanta pedig sokat próbáltam. A balea egy olcsóbb de nem rosszabb mint a többi, viszont nekem csak a karomon működött ahol pihék vannak. A lábamon kicsit erősebb (de azért nem vagyok jeti) na ott már alig szedett ki valamit. A nemi szerven, meg hónaljon esélytelen hogy bármit kiszedjen.
Nem akarlak lebeszélni mert lehet hogy neked beválik ha olyan gyenge a szőröd, de majd meglátod.
Egy tipp: ha ragaszkodsz a hideggyantához akkor legalább melegítsd fel rendesen, igy lehet növelni a hatékonyságát. Azt írja a papírja hogy a kezeid között kell összedörzsölni, de ez nem elég, én hajszárítóval csinàltam, vagy nekinyomtam egy régóta égő, àtforrósodott lámpának.
Én azt használom, de mivel gyerekként hülye voltam, így már 11 éves korom óta borotválom magam lent(mert ht ha a nővéremnek szabad nekem miért nem :D ) Szóval nagyon NAGYON erős a szőr, de a 95 % leszedte. Én a szemérem dombomon használtam, és kb 5-10 szál maradt ott a hatalmas erdőből.(Bocs a megfogalmazásért :D ) Nem fogok hazudni a letépés után fájt mint állat, de max 5-10 mp alatt el is múlt.
Nem tudom olvassa-e még valaki, de remélem tudtam segíteni!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!