Tényleg akkor is kellene használni a fényvédőt ha egész nap nem mész ki a lakásból?
Nagyon sokáig nem tudtam hogy ennyire fontos a fényvédő, mivel soha nem napozok konkrétan évek óta nem is használtam…
Most olvasok olyan írásokat hogy a függönyön is átmegy az uv…
Nehezen hiszem el hogy sötét függöny mellett a lakásban fel kellene kenni a fenyvedot… nevetségesnek tűnik
Én itthonról dolgozom, amúgy szinte soha nem szoktam menni sehova, csak a boltba ami 5 percre van
Tényleg a sötét szobában is kellene a fényvédő?
Most vagyok 30, nagyon fehér a borom, de mivel kb 10 éve napoztam utoljára, és alig vagyok kint, azóta alig használtam fenyvedot…
Nincs rancom meg, nagyon sápadt hullafehér vagyok… ezt már elrontottam?

Hagyjuk már ezt a b..romságot. Miért kéne otthon használni? Csak nem nőklapja cafe-s cikkeket olvastál?
Egyél sok sárgarépát, hogy ne legyen legalább olyan fehér a bőröd, mint egy hullának, karotin hiányod van.

Elvileg kellene, nyilván kevesebb az uv a lakásban, de azért van.
A gyakorlatban szerintem nagyon kevesen használnak fényvédőt ha otthon vannak egész nap.

Ha kimész akkor kell… bár esős időben én is feleslegesnek érzem
De én tényleg alig megyek ki és nehéz elhinni hogy fel kellene kenni az arcomra ha itthon dolgozom…
Bőrgyógyász mondta nem nők lapja

7, akkor kb az eddigi életem kuka borvedelem szempontjából… pedig amúgy vigyázok rá
Nem gondoltam hogy a sötétito függöny mögött szinte remete élet mellett kellett volna a fényvédő
Arról nem is beszélve hogy a fizikai fényvédő megterheli a bort

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!